hvordan man opbygger en Toshiba bærbar computer

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-31

Tilpasning af en computer er ofte en af de bedste måder at spare penge på netop det system , som du ønsker . Du kan kompensere for omkostningerne ved dyrere komponenter , som du ønsker ved at bruge færre penge på de komponenter , du ikke har brug for eller ønsker . Mens mange gøre dette på desktop-systemer , med Toshiba er det også muligt at gøre dette på bærbare systemer. På grund af de udfordringer, med at opgradere bærbare computere , er det bedst at tilpasse en bærbar computer , før du køber
1 .
Opret en konto på Toshiba hjemmeside . Besøg Toshiba hjemmeside på www. toshibadirect. com . Når du har oprettet en konto der , vil du være klar til at oprette din nye brugerdefinerede laptop .
2 .
Vælg en basismodel . Den første ting du vil vælge på din nye bærbare computer er basismodellen . Den største forskel er skærmens størrelse . Når du har valgt basismodellen , kan du begynde at tweek maskinen .
3 .
Tilpas din nye bærbare computer . Som du rulle ned på siden for din base model , vil du finde flere valgmuligheder for den enkelte komponent . Du skal blot klikke på boksen ved siden af den indstilling, du foretrækker . Ændringerne i prisen vil blive set til højre sammen med en liste over dine valg .
4 .
Køb din brugerdefinerede laptop . Når du har foretaget dine valg og har tilpasset den bærbare computer , der passer til dine behov , gennemføre dit køb . Klik på kassen ikon udbyde betalingstjenester og vent på din nye bærbare at ankomme .


Previous:hvordan man formatere en SanDisk microSD-kort på en bærbar Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære



 

Kommentarer

Code:
change