hvordan man opbygger en pc dvd computer

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-05

Opbygning af din egen computer kan spare dig for en betydelig sum penge i forhold til bestilling af et skræddersyet model online eller via din lokale forhandler . Det kan være en skræmmende affære , men processen er overraskende fejl-bevis , som de fleste komponenter i en computer kan kun installeres på én måde . Bare være forberedt på at afsætte den største del af en dag på opførelse af din nye maskine . At sammensætte en pc kan tage alt fra to til 12 timer

Du skal bruge:
computerens kabinet med strømforsyning
. bundkort .
processor .
systemhukommelse.
DVD-afspiller .
harddisk .


1 .
Åbn computerens kabinet ved at fjerne de to skruer på bagsiden højre side af sagen . Fjern alle de komponenter ( skruer , bolte , etc. ) .
2 .
Installer bundkortet i computeren sagen ved at tilpasse hullerne på bundkortet med monteringshullerne i sagen . Placer en monteringsbeslag i hvert hul ( den kvindelige skruer ) , derefter indstille bundkortet toppen alle monteringsbeslag og fastgør det på plads med skruer i computeren sag .
3 .
Placer processor i processoren slot . Juster den lille pil på processoren med pilen på bundkortet 's processor slot , sænk derefter montere armen ( det lille håndtag ved siden af processor) for at sikre det på plads . Følg de resterende instruktioner , der følger med dit processor til at installere den termiske pasta ( hvor det kræves ) og montering fan .
4 .
Sæt systemets hukommelse ( RAM ) i bundkortet hukommelse stik , de lodret sæt af fire stik med manuel spænder foroven og forneden . Efter skubbe hukommelse på plads , låses det ned ved at flytte den manuelle lås på plads .
5 .
Sæt dvd-drevet i metal rack fremad toppen af sagen, og skru det på plads med vedlagte skruer . Efter høring af din manual for korrekt placering af IDE indgangsåbning , skal du tilslutte dvd-drev til bundkortet ved hjælp af IDE kabel, der fulgte med bundkortet .
6 .
Skru harddisken på plads i metal rack fremad bunden af kabinettet . Som med DVD-drevet , tilslutte harddisken til bundkortet ved hjælp af IDE- kablet .
7 .
Slut strømforsyningen til de forskellige komponenter i computeren. Den 20- pin og pladsen fire-bens stik tilslutning til bundkortet i nærheden af processoren . De resterende horisontale fire -bens stik vil lægge til systemet fans , harddisken , og dvd-drevet .


Previous:hvordan man kan måle en skærmstørrelse Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change