hvordan man rent tørret blækpatroner

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-07

Når en computer printer absolut skal slutte et job på deadline, chancer er printeren patronen kommer til at mislykkes . Enhver, der nogensinde har haft en afløsningsopgave eller virksomhed præsentation på grund af de næste morgen kan sandsynligvis forholde sig til den uundgåelige en printer problem sent på natten. Hvis patronen blot er tilstoppet med tørrede blæk , kan det formentlig renses og genbruges med de resterende blæk . Det vigtigste mål er at rense dyserne , hvor blækket indføres i printeren . Sprit er nøglen

Du skal bruge: .
Print patroner.
Sprit .
Vatpinde .
Papirservietter .


1 .
Fjern blækpatronerne fra printeren ved at løfte printerdækslet og venter på transport til at stoppe flytte frem og tilbage . På de fleste printere patronerne kan fjernes enten ved at trække frem i en 45- graders vinkel og løft ud , eller trykke på en fane på hver af de smalle ender på toppen af patronen og løfte lige op .
2 .
Dyp en vatpind i sprit indtil mættet , da krat rundt i bunden af printeren patronen til at opløse og fjerne indtørret blæk . Gentag med ren vatsvabere efter behov indtil alle blækket er opløst .
3 .
Tør ned patronen med køkkenrulle for at fjerne eventuelle rester blæk og sprit , så der er afsat til helt tør .
4 .
Aftør cylinderampullen rum inde i printeren med sprit , koncentrerer sig om blækdyser i bunden . Disse ofte bliver fyldt op med tørrede blæk og i sidste ende vil medføre, at komponenten til at stoppe udskrivningen .
5 .
Kør selvrensende cyklus på printeren efter geninstallation den rensede patroner . Dette værktøj kan aktiveres fra kontrolpanelet på nogle printere eller ved at åbne printersoftwaren på computeren , og klikke på " vedligeholdelse " eller " Rens blækpatron , " som ordlyden varierer afhængig af mærke og model printer .

gode råd og advarsler


 • Genanvendelig printerpatroner kan rengøres ved hjælp af samme teknik . Når alle blækket er brugt , skal du blot fylde patronen med sprit og lad det opløse indtørret blæk i mindst en time før tømning . Tillad patronen tørre fuldstændigt, inden genopfyldning .
 • Lad alkoholen fordampe helt , normalt inden for 30 minutter, før du geninstallerer printerpatroner .


 • Previous:hvordan du opretter forbindelse højttalerkabler til en computer Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære   

  Kommentarer

  Code:
  change