hvordan man spiller hi - def fra en computer til en tv

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-30

Der er mange måder at tage high-definition videoer og film , der er gemt på din computer og afspille dem på et tv . Du kan enten manuelt konfigurere en direkte forbindelse , eller du kan købe en af de digitale medier modtagere sælges af mange producenter og film tjenesteydere . Det hele afhænger af dit niveau af teknisk kyndige

Digital Media Modtagere

.
1 .
Køb en digital media receiver . Der er mange virksomheder , der fremstiller set- top bokse , der giver dig mulighed for at spille high-definition video fra din computer til dit TV . Disse enheder virker ved streaming af video ved hjælp af en Wi-Fi- signal eller ved at tilslutte enheden til din computer ved hjælp af en Ethernet- kabel .
2 .
Opsæt en Wi-Fi- netværk . Den største vanskelighed med trådløst streaming high-definition fra din computer til dit tv er den enorme mængde af data i et high- definition video . High- definition kan også være to forskellige kvaliteter : 720p eller 1080p . Sidstnævnte er standarden for high-definition Blu-Ray DVD'er.
For at oprette et trådløst netværk , der er i stand til at sende en næsten fejlfri high-definition signal af enhver type , vil du brug for den seneste type Wi -Fi- teknologi kaldet 5 Ghz 802. 11n Wi-Fi . En test af Yahoo konstateret, at alle lavere versioner af Wi-Fi forårsaget faldet signaler og generelle tekniske vanskeligheder . Hvis du har en mindre version af Wi-Fi ( 802. 11b , 802. 11g eller 2,4-GHz-baserede 802. 11n ) , kan du opleve en mindre-end-perfekte stream i løbet af din video .
Uanset smag af Wi-Fi , du har , skal du oprette et nyt trådløst netværk på din computer . Dette er en forholdsvis nem proces , men det afhænger af den specifikke router du bruger så godt, som hvis du er på en pc eller Mac . Lifehacker. com giver en enkel og ligetil vejledning for pc-brugere . Instruktioner for Mac -brugere findes på Apple. com . Hvis du ønsker at bruge Microsoft 's Windows Media Extender at udvide din Windows arbejdsområde til dit TV , er der en guide på Microsofts websted for alle versioner af Windows . Der kan være separate instruktioner, der følger med din digitale modtager så godt.
3 .
tilslutte et Ethernet -kabel . Hvis du vil være sikker på du har perfekte high-definition video afspilning fra din computer til dit TV , skal du slutte din digitale modtager til din computer med et Ethernet-kabel . Sørg for, at du køber en, der er lang nok til at forbinde de to . Efter tilslutning , skal du oprette et nyt netværk på samme måde som du ville et trådløst netværk .

Connect Manuelt


1 .
Afgør, om skærmkortet på din computer har en Digital Visual Interface ( DVI ) udgang . Hvis du foretrækker ikke at købe en digital media receiver , kan du tilslutte din computer direkte til dit TV. Udgangene til skærmkortet på computeren er placeret på bagsiden af den computer, hvor skærmen tilsluttes . Du har sandsynligvis vil have en grafikkort med to udgange , så du kan bruge både din computerskærm og tv .
2 .
Slut din computer til dit tv ved hjælp af en adapter kabel . Medmindre dit grafikkort har en high- definition multimedia interface ( HDMI ) outputtet, vil du have en enkel DVI til HDMI adapter kabel til at tilslutte den til en HDTV . Køb en lang nok til at strække sig fra din computer til dit TV . Det er også afgørende , at dit high-definition TV understøtter "1:1 pixel-mapping " , hvis du vil have et godt high definition billede . Denne tilstand giver mulighed for en perfekt pixel-for-pixel billede . Hvis den ikke understøtter det, kan videoen ser strukket eller har artefakter . Tjek instruktionsbogen til dit TV eller kontrollere modelspecifikationer online .
endvidere ikke HDMI understøtter ikke et lydsignal . Hvis du ønsker lyd til spille fra dit TV , skal du tilslutte lydkortet fra bagsiden af din computer til dit TV . Check at se, hvad slags forbindelser er tilgængelige på dit lydkort . Mest sandsynligt er det enten en 1 /8 tomme mini -stik eller røde og hvide RCA -stik . Tilslutninger på dit HDTV er typisk RCA stereo stik . Du bliver nødt til at købe det korrekte kabel , der forbinder de to .
3 .
Skift dit grafikkort 's produktion . En fuld HD- signal er 1920 x 1080 , også kaldet 1080p . Gå til din computers videoudgangsindstillinger og sørg for at det er indstillet til dette for tv'et. Gør det samme for input på dit TV 's indstillinger, hvis det ikke allerede er gjort.


Previous:hvor mange petabytes er i en exabyte ? Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change