hvordan man tilslutte et headset med kabler til en dell computer

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-08

Tilslutning af et headset til din Dell-computer kan give dig mulighed for at se film og spille spil i fred uden at forstyrre de øvrige medlemmer af din familie . Du kan vedhæfte næsten alle kommercielt tilgængelige headset til computeren uden problemer , da stikkene anvendes på et headset med kabler er den samme type stik , der anvendes til computerens højttalere. Processen med at oprette dit headset burde ikke tage længere end 10 minutter
1 .
Sæt headsettet i lydporten på bagsiden af computeren . Dette er normalt det grønne-farvet port på bagsiden af din pc , som ligger enten på den øverste halvdel af bagsiden af sagen (hvis du har onboard lyd ) eller på den nederste halvdel af bagsiden af sagen (hvis du har en separat grafikkort ) . Sørg for, at stikket er placeret godt ind i computeren stik, som en løs forbindelse vil resultere i en forringet signal ( eller intet signal overhovedet ) .
2 .
Juster lyden ejendomme i dit operativsystemet for at optimere lydkvaliteten for et headset . Åbn "Start " menuen og gå til " Control panel . " Vælg indstillingen for " Lyd " og vælg dit headset fra menuen . Juster skyderen for lydstyrke og andre fremtrædende karakteristika ( såsom diskant og bas ) til din smag .
3 .
Genstart computeren for at fuldføre installationen . Genstart din computer vil gemme dine indstillinger og lade computeren til at justere sin programmering som er nødvendig for at kompensere for produktionen kapacitet headsettet . Har headsettet tændt , når computeren genstartes for at sikre , at mængden af opstart lyde hverken er for højt eller for lavt .
4 .
Test headsettet i et spil , med en lydfil , eller med nogen anden lyd intensivt program for at sikre , at det fungerer korrekt . Har lyden egenskaber vinduet åbent under processen , så du kan lave lydstyrke og tone ændringer på flue .


Previous:Den bedste bærbare computere til fotografering Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change