hvordan man vælger en computer til at køre linux

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-28

At vælge den rigtige computer til at køre et Linux system er ganske nemt . Takket være indsatsen fra Linux-fællesskabet , har operativsystemet forblev små i størrelse og en perfekt mulighed for arv eller ældre maskiner . Så ligegyldigt hvilken computer du har , er der stor sandsynlighed for, at det vil køre fint med en Linux installeret system . Ofte er der ingen grund til at gå ud og købe en ny top -end computer til at køre Linux

Du skal bruge: .
computer
Styresystemet Linux .

Hvordan man vælger en computer til at køre Linux


1 .
Find en Windows-baseret pc . Den store ting om Linux er, at det kan køre på næsten alle computere , så længe den blev bygget efter 1997 eller deromkring . For at være sikker lede efter noget , der blev bygget i 2000 eller senere .
2 .
Tjek hardware . I forhold til Windows eller Mac , har en Linux- styresystem små krav til hardware , hvilket er grunden til det vil køre på næsten hvad som helst . For absolut bedste ydeevne anbefaler versioner såsom Ubuntu , Red Hat og Fedora Core en CPU på mindst 700MHz , en harddisk med mindst 8 GB ledig plads , 384MB RAM , og et grafikkort , der vil håndtere 1024x768 opløsning .
3 .
Invest og installere . For en lille investering kan du finde en pc, som vil køre Linux -versioner af højeste grafiske kvalitet . Alle brugte maskine , der har nok saft til at køre Windows 98 , vil køre Linux . Så hvis du er usikker på de tekniske detaljer , bare finde ud af , hvad operativsystem PC blev designet til . Chancer er Windows 98 eller Windows XP er , hvad du finder i de anvendte markedet . Og nogen af disse vil fungere fint .

gode råd og advarsler


  • Fedora og Ubuntu er to af de mest grafisk intensive versioner af Linux . De vil køre godt på stort set alle Windows-baseret maskine .


  • Previous:den bedste måde at stille en støjende pc fan Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære     

    Kommentarer

    Code:
    change