hvordan man vælger en computer

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-22

I dag er en computer er en integreret del af enhver gennemsnitlig menneskes liv . Men for at få mest muligt ud af det , i at udvide dit liv ud over den fysiske verden , valg af det rigtige er absolut nødvendigt . Meget tydeligt valget helt afhænger af, hvad du skal bruge det samme for , at spille spil , surfing , skriver filer , animation eller for hårde kerne programmering . Her er nogle meget grundlæggende ting at huske på , før du går til at vælge din maskine . .

Du skal bruge:
Budget
. Know -how .
Tilgængelige valgmuligheder .


1 .
Skærmstørrelse-( Hvis du har en i tankerne , indsnævrer dit spektrum af valget til et stort omfang til ex , var jeg meget især en 14 noget Bærbar computer til den lethed, på skødet , når de på sengen og til. mine nære headset DVD film sessioner om natten)
2
Processor-. ( Selvfølgelig vil du ønsker den mest overkommelige med dit budget fra de seneste tilgængelige )
3 .
RAM-( Definitely jo flere jo bedre , men i disse dage 2,3 er nok til gennemsnitlige forbrug Mere end der kan være som at købe en sportsvogn og køre det kun det første gear . . Helt an på hvad du vil gøre de fleste med din computer )
4
Brand-. ( Helt i dag , når vi køber noget , vi går efter navnet Det er også fint som de forsikrer en vis garanti for , og de er afprøvet og testet af mange . Man råd, jeg altid følger til alle kategorier, produkter er at vælge et populært mærke , der kun har specialiseret sig i det, og ikke en, der har forskellige produktlinjer )
5 .

Budget Selvfølgelig-( DU fylde det op )

gode råd og advarsler


  • Når du har foretaget op dit sind om ovenstående , kan du tøddel ned disponible marked valg og sats for hver kategori ( skærmstørrelse, processor , RAM , osv. , i en skala fra sige 1 til 10) og vælge den, som summer op til det maksimale. Happy Computing !


  • Previous:hvordan du installerer Microsoft IntelliMouse for bluetooth Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære     

    Kommentarer

    Code:
    change