hvordan tilslutte dit tastatur og mus til en mac mini

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-15

Mac mini giver dig med pålideligheden af en Mac og det praktiske ved en personlig computer ( PC ) , der kan passe til stort set overalt . Mac mini , lavet af Apple , er en af de mindste personlige computere med mulighed for rivaliserende meget større PC 's . Apple praler med, at Mac mini giver op til 500 GB lagerplads i en computer, der kun seks og en halv inches firkantet og to inches høj . Ved hjælp af en standard USB -forbindelse , kan du hurtigt forbinde din tastatur og mus til din Mac mini

Du skal bruge: .
Mac mini computer .
Mac mini netledning (leveres med computeren ) .
Computerskærm .
Tastatur med USB-tilslutning .
Mus med USB- tilslutning .


1 .
levere strøm til din Mac mini ved at tilslutte netledningen til bagsiden af enheden og sætte den modsatte ende i en almindelig stikkontakt eller strømskinne . Tilslut din skærm til Mini Display Port , som også findes på bagsiden af Mac mini . Med din Mac mini tilsluttet -in og tilsluttede skærm , vil du vide at din computer er tændt , når du ser på computerens oplysninger, der vises på skærmen .
2 .
Slut USB-enden af musen til en af de fire USB -porte på bagsiden af din Mac mini . Når musen er tilsluttet , vil en lille pil på skærmen . At teste, om din mus fungerer korrekt , skal du flytte musen rundt med hånden og se , om pilen på skærmen flyder med dine bevægelser .
3 .
Sæt tastaturet på en flad overflade foran computeren og skærm , der sikrer, at dit tastatur er i en højde og vinkel , der er behageligt for dig at skrive på . Tilslut tastaturet ved at tilslutte USB- enden af tastaturet til en af de tre ekstra USB- porte på bagsiden af din Mac mini . Test at tastaturet virker ved at åbne din Internet browser med musen og skrive i en web- side adresse i adresselinjen i din browser .

gode råd og advarsler


 • Hvis din mus ikke reagerer på dine bevægelser , men musen er korrekt sluttet til din Mac Mini , så prøv at sætte en musemåtte under din mus til at give bedre kontrol .
 • Hvis du er i stand til at skrive en web adresse i adresselinjen og trykke på " Enter " , men er ude af stand til at se websiden , skal du kontrollere dine netværksindstillinger for at sikre din Mac mini er sluttet til Internettet.


 • Previous:hvordan du opretter forbindelse firewire til en bærbar computer Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære   

  Kommentarer

  Code:
  change