kan du købe lige skærmen i en notesbog ?

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-20

Bærbare computere er ofte kasseres , fordi skærmen pauser og folk tror de er uerstattelige . Faktisk , som erstatter en bærbar computer skærm kræver et par enkle dele og moderat computer viden

Tilgængelighed

Ikke alene er notebook skærme . mulighed for at købe sig selv , er hele forretninger dedikeret til at sælge dem , f. eks LCDs4Less. com .

Fjernelse af skærmen

De fleste bærbare skærme er udstationeret ved at fjerne ringen dækker den nederste hjørner på skærmen, og skrue dem . Forbrugeren skal også åbne sagen , og fjern den video kabel, der forbinder skærmen til bundkortet .

Kompatibel Skærme

personer, der overvejer en udskiftning skærmen skal købe nøjagtig den samme model nummer for at sikre kompatibilitet . Det reservedelsnummer normalt er bosiddende på bagsiden af den udsatte LCD .

Advarsel

Før du køber og forsøger at installere en ny LCD -skærm , at forbrugerne bør tilslutte en ekstern skærm til den bærbare computer kontrollere , at bundkortet og video output komponenter fungerer korrekt . En ny skærm vil ikke løse et bundkort problem .

Tips

Nogle skærmen problemer har gratis løsninger . LCD -software kan blinke billeder på skærmen for at " løsrive " en død pixel . Løse video kabeltilslutninger undertiden forårsage en flimrende skærm

Power Inverter

Normalt , når en bærbar computer skærm flimrer og slukkes , betyder det , at den har en inverter problem : . en spændingstransformeren leverer energi til baggrundsbelysningen om en laptop -skærm og er normalt placeret i bunden af skærmen , efter at fjerne kanter . De fleste steder , der sælger LCD- skærme også sælge invertere , men erstatter man kan være svært og kan beskadige enheden .


Previous:hvordan du udskriver en plakat med en printer Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change