kan du opdatere et trådløst netkort ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-10

Et trådløst netkort eller trådløs adapter kort er en PC-enhed , der giver en computer til at registrere og oprette forbindelse til trådløse eller WiFi internet signaler . Et trådløst kort kan opdateres med ny firmware eller drivere

Funktion

En trådløs adapter behov software , kaldet firmware eller drivere , der skal installeres for at gøre det compatibly med operativsystemet . Installation af drivere til den forkerte form for system kan forårsage fejlfunktion i det trådløse kort .

Fordele

Opdatering af drivere på et trådløst kort kan øge driftseffektiviteten af kortet , og kan reducere problemer som intermitterende signaler .

Formål

Hardware udviklere frigivelse opdaterede drivere til at understøtte deres produkter , så kunderne kan få mest muligt ud af deres trådløse netværkskort .

Begrænsninger

Driver opdateringer kan forbedre trådløse ydeevne , men de kan ikke øge hastigheden på internetforbindelsen ud over de grænser , at Internet Service Provider ( ISP ) steder på forbindelsen .

Overvejelser

Driver opdateringer kan optimere ydeevnen for et netkort , men erstatter en gammel trådløs kort med en nyere Modellen vil sandsynligvis resultere i en større stigning i ydeevne .


Previous:Hvordan kan jeg få en gratis computer fra en genbrugsplads ? Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change