Hvordan ændrer jeg den cpu i en Mac G4 ?

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-27

Apple Macintosh G4 er en high -end workstation ideel til grafiske , business applikationer , CAD /CAM og website udvikling . Apple designer er kendt for deres simple " tag-og-stik " design og for nem vedligeholdelse . CPU ( " central processing unit ) er hjertet i computeren og udfører massive mængder af beregninger . Udskiftning af et beskadiget CPU er ikke svært , men som med alle indviklede elektronisk udstyr , bør det gøres med stor omhu

Grundstødning

Computere er sarte enheder . Elektriske strømstød og statisk elektricitet kan skade . Få en jord- ledning strop til håndleddet , og binde det ud til en metal bordben eller et andet metal stativ røre gulvet . Disse små plastik stropper med en snap lukning findes på ethvert elektronisk levering eller hobby butik for et par dollars . ALTID bære remmen , når inde i computeren .

Åbning af Mac G4

Kontroller, at computeren er lukket ned og koblet fra al magt sourses , periferiudstyr , skærme og internetforbindelser . Træk netledningen fra G4 og sæt den til side . Dette vil sikre intet kommer tilsluttet uforvarende . Åbning af Mac G4 at få ram på CPU'en Installationen er nem . Ser man lige på forsiden af computeren , på højre side øverst er der en lås . Træk låsen op og ud og side panelet vil sænke afslører CPU , RAM chips , bundkort og andre printkort komponenter .

Fjernelse af gamle CPU

Find den gamle CPU på højre side af panelet . Afmontere alle kabler og porteret kabel . Afbryd og fjern CPU køling ventilator. Når CPU samling er fri for eventuelle forbindelser , løft forsigtigt lige op . Prøv at undgå at komme i kontakt med andre komponenter i computeren .

rengøre computerens Interiør

Når computeren er åben og CPU er ude , så tjek for eventuelle akkumulerede støv eller snavs omkring CPU placering eller andetsteds i computeren. En mikro vakuum arbejder for at få alle de forurening . Rengør alle ventilatorvinger .

Installation af CPU

Installation af CPU er lige det modsatte af fjernelsen procedure . Installer den nye komponent lige ned og sikkert til alle de relevante forbindelsen slots . Tilslut strømforsyningen til CPU ( ikke strømforsyningen til computeren endnu ) , erstatte den fan, og tilslut det strømforsyning . Check alle forbindelser er tætte og lun .

Luk Mac G4

Når alt er på plads , løftes op på siden panelet , og sæt den tilbage på plads . Sørg for, at låsen lukker sikkert . Installer strømforsyningen til computeren, perifere og overvåge kabler. Hvis den nye CPU er identisk med den gamle enhed , skal du starte computeren op med den samme rutine . Hvis den nye CPU er en opgradering , skal du sørge for at tjekke med den dokumentation for den korrekte startsekvensen .


Previous:hvordan man får adgang Compaq Presario laptop BIOS-indstillinger Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change