Hvordan får jeg min bærbare computer skærmen for at vise på min laptop og en ekstern skærm ?

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-18

Brug en anden skærm med din bærbare computer og nyde bedre arbejdsvilkår , og samtidig være i stand til at åbne flere programmer på én gang . Det er ikke kun mere nyttigt for designere og grafikere , der kører Windows , men giver dig også mulighed for at se en DVD på én skærm , mens du besvarer e-mail på den anden side . Du kan også præsentere for et publikum , mens se på din bærbare computer skærmen , hvad de ser på det store lærred

hvad du skal bruge

Tilslut din anden skærm ved hjælp af VGA -stikket på ryggen eller siden panel af en bærbar computer . Mange mennesker bruger en anden skærm til at arbejde mere indgående med højere opløsning . Dette kommer til sin ret , når du arbejder i design . Du skal bruge en anstændig størrelse fladskærm med en god opløsning . Næsten alle fladskærme kommer med en VGA- stik . Mange kommer med en DVI- stik , og nogle kommer med HDMI og DisplayPort -stik også . At tilslutte en Windows bærbar computer , skal du bruge VGA -stikket .

Tilslutning Op

Tilslut op den anden skærm til den bærbare computer ved hjælp af VGA -port, som er en multi -way blå-farvet skrå stik . Hvis man ser på det , er der tre sæt af fem stik , hvilket gør en 15- pin -forbindelse . Normalt , den øverste del er bredere end bunden. Når skærmen er hooked op og tændt , skal du gå til skrivebordet på den bærbare og højre-klikke på det for at få vist indstillingerne . Når boksen åbner , klik på " Egenskaber "i bunden . Næste , på den yderste højre fane , " Indstillinger ", vil du se en grå vindue øverst med to bokse i det , der er nummereret "1 " og " 2 ". Med displayet er indstillet til den skærm, du bare hooked op , skal du markere feltet ud for ordene, " Udvid Windows- skrivebordet over til denne skærm . " Du bliver nu nødt til at justere skærmens opløsning for at få de rette proportioner . Når du har fået den korrekte opløsning, ( og dette kan være helt forskellig fra den bærbare computer skærmen , især hvis den bærbare computer er en " wide-screen " ) , flyt musen til højre for den primære skærm ( den bærbare computer skærm ), og du vil se musemarkøren udvide på udadtil at den anden skærm . Træk en programvindue på den anden skærm . Hvis du bruger Adobe InDesign , PhotoShop eller Illustrator , du vil finde det nemmere at bruge den anden skærm for at arbejde i design -vinduet , mens administration af din Windows bærbar computer i venstre skærm . Når det hele er sat op, vil du spekulerer på, hvordan du nogensinde har gjort uden den.

Brug af bærbar skærm for at se en præsentation på en projektor

præsentation for et publikum , er en snap , når du har vist på en bærbar computer , og du har også det vises på en storskærm , der kommer ud af en projektor . Forsigtigt trække anden skærm fra VGA-porten og tilslutte VGA ledningen fra projektoren . Gå nu tilbage til skærmen indstillinger igen . Du bliver nødt til at gå til skrivebordet på den bærbare og højre-klikke på det for at få vist indstillingerne . Når boksen åbner , klik på " Egenskaber "i bunden . Næste , på den yderste højre fane , " Indstillinger ", vil du se en grå vindue øverst med to bokse i det , der er nummereret "1 " og " 2 ". Med displayet er indstillet til den skærm, du bare hooked op , fjern markeringen i feltet ud for ordene, " Udvid Windows- skrivebordet over til denne skærm ". Med systemet konfigureres på denne måde , vil du også kunne se videoer på den anden skærm , det være sig en projektor eller en anden skærm . Windows Media Player egner sig godt til dette arrangement og altid registrerer den anden skærm , når det er sat i.


Previous:hvordan man kan rense din mus Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change