Hvorfor skal jeg høre min egen stemme i mit headset ?

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-03

Når du hører din egen stemme i dit headset , uanset om du kommunikerer via VoIP -teknologi eller via en netværkstjeneste , er du oplever et fænomen kendt som " oplæser ekko. " Oplæser ekko er defineret ved Telchemy. com som " forekomme [ ING ] , når en del af oplæserens ( dvs. person, der taler ) stemme er reflekteret tilbage til dem. talker hører en forsinket kopi af hans eller hendes egen stemme . " Der er flere ting , der forårsager oplæser ekko , men der er ting, du kan tage for at bekæmpe dette problem , samt

Ubalanceret lyd

Den mest almindelige årsag til oplæseren ekko opstår , når du bruger et headset med skæv lyd . Generelt betyder dette, at volumen i ørestykket er højere end den mikrofon, som fører til støj fra ørestykket ( hvilket er naturligt forsinket mellem en eller to sekunder) overføre over mikrofonen en anden gang , hvilket resulterede i den forsinkede ekko lyd . I ekstreme tilfælde er den støj , så høj, at det danner en åben sløjfe , hvor ekko i sig selv er så højt , at den holder gentage , indtil headsettet er afbrudt . For at bekæmpe dette , reducerer volumen i headsettet , og også lavere følsomhed i din mikrofon . Så prøv igen .

Renlighed Mikrofon

Et andet problem , der kan forårsage ekko er en beskidt mikrofon . Nogen form for partikler på en mikrofon , uanset hvor stor eller lille , kan afspejle lydbølger tilbage i mikrofonen , og forårsage ekko . Dette gælder især for små mikrofoner , fordi andel af input området og snavs er generelt større . Undgå dette ved at holde din mikrofon ren , og tørrede det ud før og efter hver brug .

Forkerte Forbindelseshastighed

Hvis du bruger et headset til en VoIP samtale , ekko kan ske som et resultat af forbindelsen hastigheder forskellige mellem de forskellige parter . Når en person på en hurtigere hastighed taler , er der en god chance de vil høre sig selv tale , når personen bruger langsom forbindelse modtager lyden. Den eneste måde at reducere dette ekko ( korte af udligning af forbindelser ) er at have den person med den langsommere forbindelsen skrue ned for lyden på deres outputenhed . Selvom dette ikke vil slippe af med ekko , vil det reducere den støj, der er forbundet med det .


Previous:hvordan kan jeg formatere en pro duo hukommelseskort ? Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change