Hvornår blev den første bærbare computer opfundet ?

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-16

Flere selskaber har forsøgt at skabe en bærbar pc i løbet af 1970'erne og 1980'erne . Den "sande " første laptop , afhænger af hvilke funktioner en bærbar computer skal have for at blive betragtet som en " laptop ".

Det Dynabook

Xerox forsøgt at skabt de første kommercielle bærbare computer med Dynabook i 1970'erne , men de fleste af dets potentiale træk var ikke muligt med den teknologi, af den tid , såsom trådløst netværk .

Osbourne I

Osbourne Computere introducerede den første kommercielt tilgængelige og vellykket bærbare computer i 1981 , kaldet Osbourne I. Mens en succes-det Osbourne solgt 10. 000 enheder i sin første måned-. det var klodsede og indeholdt intet batteri , så det var ikke let at transportere

Fun Fact

Den GRID Compass , udgivet i 1982 , blev den første bærbare computer til funktionen en folde -skærm og batteri

første ægte bærbar pc

I 1987 tilbød US Air Force en velvoksen kontrakt til den første producent , der kunne frembringe en let bærbar computer-. på dette tidspunkt , bærbare computere var ret tung . Zenith Data Systems vandt dette bud og blev den største bærbare computer producent af 1980'erne .

Betydning

Xerox 's Dynabook nok havde den største effekt på den moderne bærbare computer. Alan Kay , lead designer af Dynabook arbejdede på funktioner , der ville være perfektioneret årtier senere , såsom fladskærme og Graphical User Interface .


Previous:hvordan man kan overføre 8 GB musik uden flash -drev Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change