Sådan deaktiverer museknap på en bærbar tastatur

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-02

Touchpad og mus knapper på bærbare computere har en indbygget metode til computer navigation , når en ekstern mus er ikke tilgængelig . Touchpad og mus knapper findes ofte direkte under tastaturet , som skaber problemer for nogle brugere af bærbare computere . Når du skriver , nogle brugere uforvarende trykker på touchpad'en eller musens knapper , hvilket markøren til at flytte til en anden del af skærmen . Dette medfører fejl i de dokumenter, som brugeren skriver . For at forhindre dette i at ske , kan du deaktivere touchpad og mus knapper.
1 .
Klik på " Start " knappen , og åbn "Control Panel ". En liste med funktioner vises i vinduet .
2 .
Vælg " Mouse " for at åbne " Egenskaber for mus " vinduet .
3 .

Vælg " Enhed Vælg " fanebladet for at åbne en anden liste af muligheder i vinduet .
4 .
Mark " Deaktiver enhed " under " Touchpad Knapper "for at slukke den bærbare 's museknapper . Hvis du ønsker at slukke for touchpad'en så godt, skal du vælge " Deaktiver enhed " under " Touchpad . "
5 .
Klik på feltet ud for " Deaktiver TouchPad Når USB Pegeredskab er til stede ", hvis du vil have touchpad og mus knapper, der skal deaktiveres, når du har en mus tilsluttet den bærbare computer .
6 .
Tryk på " OK " for at gemme indstillingerne .

gode råd og advarsler


 • Nogle laptops har en knappen på pegefeltet at deaktiverer touchpad , når de aktiveres . Se din bærbare computer brugsvejledning at se, om din bærbare computer har denne funktion .
 • Sørg for at du har en ekstern mus tilsluttet din bærbare computer, når deaktivere enheden . Den eksterne mus vil give dig mulighed for at fortsætte standard navigation på din computer med touchpad og museknapperne handicappede .


 • Previous:hvordan du fjerner en oki data printerdriver Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære   

  Kommentarer

  Code:
  change