Sådan fejlfinder du en HP Network kortplotter , der ikke vil udskrive

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-05

Brug af en netværksprinter har mange fordele i forhold til at bruge de enkelte desktop-printere . Købe en ny printer til alle på kontoret kan være ret dyrt , men med en netværksprinter , kan du tillade mange brugere til at dele den samme hardware . Men problemet med den netværksprinter fremgangsmåde er, at når der er netværksproblemer , vil ingen være i stand til at udskrive , indtil disse spørgsmål er løst
1 .
Udskriv en selv- test side fra printeren for at sikre selve printeren virker. At udskrive en testside , skal du klikke på printerens 's " Menu " -knappen. Rul til " Information " i menuen , og vælg " Udskriv konfigurationsside . "
2 .
Kig på den konfiguration side, udskrives og kigge efter den IP- adresse feltet . Hvis IP -adressen læser 0. 0. 0. 0 printeren kommunikerer ikke med netværket .
3 .
Kontroller lysene på netværkskortet i printeren . Hvis du ser ingen lys eller gule lygter , er det en indikation af, at netkortet ikke virker .
4 .
Luk printeren ned , så brug en lille skruetrækker til at fjerne fastgørelsesskruer fra netværkskortet . Træk netværkskort ud , og erstatte det med en fra en printer , der virker. Hvis printeren arbejder med det nye kort , du ved , at den oprindelige netkort er defekt og skal udskiftes .
5 .
Udskift netværkskablet hvis netværkskortet har testet OK . Brug en ny netværkskort , og derefter kontrollere lysene på netværkskortet .


Previous:hvordan man finder en HP bærbar modelnummer Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change