alternativ måde at kontrollere din computer uden at bruge tastaturet

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-07

Alle ved, hvordan man skrive kommandoer ind i deres computer . Men forestil dig at dit tastatur fløjten ? Antag, at du ikke er i samme rum ? Antag, at du ikke engang i samme by ? Tro det eller ej , der er andre måder at kontrollere din computer fra næsten hvor som helst , også selvom du er halvvejs rundt om i verden

fælles Peripherals

De fleste mennesker er fortrolige med nogle af de andre lokale metoder til at kontrollere din computer . Din mus bør straks kommer til at tænke . Grafisk grænseflader revolutioneret computerstyring , og musen er dit første linje af angreb . Mus plejede at bruge rullende bolde , men mange af de nyeste mus bruger lys sensorer , de har ingen bevægelige dele, så har de en tendens til at vare længere

Trackballs ligner en på hovedet mus . du flytter en bold rundt med tommelfingeren . De har ikke brug for manøvre rummet en mus tager på skrivebordet , så de er gode til trange arbejdsområder .

Tegneplader vinder i popularitet . Du bruger en pen til at skrive eller tegne på en trykfølsom overflade . Med de rigtige drivere , kan din almindelige software fortolke disse oplysninger, lige som hvis det var optaget med et tastatur .

Voice

Lige siden Kaptajn Kirk første dikteret en kaptajnens log på landsdækkende TV , er computerbrugere drømt om at kontrollere deres computere ved blot at fortælle dem , hvad de skal gøre. Det er ikke længere bare en drøm . Nuance 's Dragon Naturally Speaking til PC og MacSpeech 's Dictate til Mac-begge bruger den samme teknologi-giver dig mulighed for at styre din computer ved blot at tale i en mikrofon .

fjernforbindelse

Software til styring af din computer fra en anden computer , selv fra halvvejs rundt om i verden , er blevet et varmt industri for software ingeniører . Software , såsom Access Remote PC og GoToMyPC , giver dig mulighed for at logge ind på din computer fra en anden computer , og derefter arbejde , som hvis du var lige der med det .

Men selv denne er gået et skridt videre . Du kan få programmer, som tillader dig at bruge din iPod , iPhone , eller Blackberry for at kontrollere din computer, mens du er på farten . Med den hurtige vækst af 3G og 4G netværk og nye mobiltelefoner til at udnytte det , dette aspekt af fjernstyringen Shoud udvide og give fødsel til nye teknologier .

Science Fiction ?

Måske den ultimative drøm er en computer , der kontrolleres af dit sind . Forestil dig , hvad det ville være ligesom , hvis du ikke engang nødt til at tale højt for at arbejde på din computer ?

Mens denne teknologi er stadig i sin vorden , det er tilgængeligt. Emotiv Systems gør noget de kalder EPOC , et trådløst headset med sensorer , der opsamler hjernens elektriske aktivitet og omdanner den til signaler, som din pc kan forstå . Måske er det bare et spørgsmål om tid , før neurale computing bliver lige så naturligt for os, som keyboarding er nu .


Previous:hvordan man kan overføre dias til en computer Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change