computer defineret hukommelse

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-12

Computerhukommelse er defineret som lagerenhed i computeren til at gemme data . Specifikke typer af computerhukommelse variere baseret på, hvorvidt eller ikke at hukommelsen er genskrivbar , og den anvendte metode til at skrive til det

Typer

Flere typer af edb- hukommelse er RAM , ROM , PROM , EPROM , og EEPROM .

RAM

RAM står for Random Access Memory , og er den vigtigste hukommelse , hvor du kan læse og skrive data .

rom

ROM er en forkortelse for Read Only Memory , som indeholder start-informationen til computeren. Som navnet antyder , kan du kun læse data ud af denne hukommelse .

PROM

PROM står for programmerbare read-only Memory , som er en hukommelseschip til at gemme et program . Når du gemmer noget på PROM , kan du ikke slette det eller skrive noget til det igen .

EPROM

EPROM er den forkortede navn for sletbare programmerbare read -only memory , er en slags PROM . De data om denne form for hukommelse kan slettes via eksponering for ultraviolet lys .

EEPROM

EEPROM står for elektrisk sletbare programmerbare read-only Memory , og det er også en slags PROM'en , hvor du kan bruge en elektrisk ladning at slette data . Dette er mere almindeligt kendt som " flash " hukommelse og er ofte brugt i bærbare musik udstyr .


Previous:hvordan du fjerner en cd / dvd -drev fra en bærbar computer Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change