dual core processor vs enkelt processor

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-23

De fleste computerproducenter henvisning multi-core teknologi , herunder dual core , da fremtiden for branchen . Ved 202C nogle processor designere var stadig gør borekerne chips , men de fleste blev valgt i mindst dual core , der koster lidt mere , samtidig med at en meget glattere brugeroplevelse

Identifikation

Single core processorer udføre en enkelt opgave indtil afslutningen , og derefter gå videre til en anden . Dual core processorer indeholder to processorer på chippen , som gør det muligt at udføre to operationer på en gang .

Funktion

For at udføre opgaver hurtigere , single core processorer behov for at få hurtigere , men det bliver for svært at passe nok transistorer på en chip for at opnå denne hastighed . Hertil kommer , . som ¨¦n core CPU os komme hurtigere , skaber de stigende mængder af varme Dual core giver to CPU 's på ¨¦n chip , uden at skulle en særskilt sokkel til hver processor .

Fordele

Ud over at give en computer mere regnekraft end en enkelt kerne processor , dobbelt kerner er mindre stressende at et operativsystem. Med en dual core processor , kan et system afsætte en kerne til et program , som et spil , og en til normal computing . På en enkelt kerne , har OS til stadighed direkte processorkraft til forskellige opgaver .

Overvejelser

Generelt enkelt core processorer giver næsten ingen fordele i forhold til en dual core processor , med undtagelse af en lille pris fordel . Dette kommer ikke som et trade- off , dog . De fleste moderne spil og software til videoredigering bruge mindst to kerner til at køre optimalt .

fremtid

Som i 202C dual core ikke længere står som den næste generation i computer -processorer . Intels CPU 's kan nu indeholde op til 4 ( kendt som quad core ) eller 8 processorer på en enkelt chip .


Previous:hvordan du installerer et DVD-drev i en PPA eksterne kabinet Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change