energiforbrug af crt skærme

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-03

De fleste mennesker forlader CRT -skærme på, men dette kan tilføje op til store bukke i energiforbruget , især for virksomheder eller enkeltpersoner med flere computere . I høj grad reducerer energiforbruget ved en CRT-skærm kan være så simpelt som at skifte en indstilling

Identifikation

Den energi brug af en CRT-skærm , afhænger af skærmstørrelse og brugerens vaner . Men en typisk 17- tommer skærm bruger 80 watt energi i timen , ifølge hjem energi guru Michael Bluejay .

Vigtige Fakta

Ifølge Dragon Systems Software , omkring 50 procent af virksomhederne forlade deres skærme på i løbet af natten og i weekenden . . Det tegner sig for omkring 75 procent af hele ugen .

Tips

Forbrugerne kan reducere den samlede CRT el skik ved at slå dem fra eller ændre indstillingerne til at lade skærmen tomgang , når den ikke er i brug .

Forebyggelse /Løsning

CRT skærme er de mest ineffektive computerskærmen. Berørte forbrugere om yderligere energibesparelser bør overveje en LCD- skærm , en gennemsnitlig LCD-skærm bruger omkring 35 watt el i timen .

Overvejelser

I forhold til andre apparater i husstanden , CRT -skærme bruger relativt lidt energi , men kan praktisere god strømstyring stadig spare en masse penge . Brug en LCD- skærm og automatisk power tomgang med moderat brug af computeren reducerer computer energiomkostningerne til så lidt som $ 5,50 per år fra 2009 .


Previous:hvordan du løser hk udskrivningsproblemer Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change