hjælp i forbindelse pc højttalere

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-27

Tilslutning af højttalere til en pc kan være mere af en udfordring end en person ville tænke , især når der beskæftiger sig med en tredjeparts lydkort . Der er nogle nyttige råd om , hvordan man lettest at gå om at forbinde computerens lydsystem

Højttalerplacering

Før du nogensinde overveje at tilslutte en af dine talerens i din computer , skal du placere dem hvor du vil have dem til at være. Dette er for at sikre, at dine kabler rent faktisk vil nå bagsiden af din computer tårn . Hvis du bruger surround -højttalere , der bruger trådløse signaler , skal du blot placere dine højttalere , og sikre, at de er tændte .

Tilslutning af højttalere

vide hvor man kan sætte hver højttaler til din computer er vigtigt at få dine højttalere fungerer korrekt . Lydkort bruge en universel farve-koordineret system for at gøre forbinder hver højttaler en nem proces .

Pink-Mikrofon
Blue--Analog/Line-In
Green-Fronthøjttalere og /eller hovedtelefoner
Gul-Subwoofer
Black-5,1 Venstre /højre surround
sølv eller hvid-7 . 1 Bageste venstre /højre surround

Med ovenstående som en reference , vil du være i stand til at tilslutte din højttalerne i blot få sekunder.

Test af højttalere

Det kan være svært at se, om dine højttalere er tilsluttet korrekt , hvis du ikke har lyd , der kommer igennem dem . En nem måde at fortælle om dine højttalere er tilsluttet , er at have en lydfil , siger en MP3 sang eller en video -fil , spiller på din pc gennem hele processen med at tilslutte dine højttalere .


Previous:hvordan laptops & desktops lignende ? Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change