hvad er fordelen ved computerens hukommelse ?

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-12

Der er aspekter af computerhardware teknologi , der er fælles for de fleste computere , store og små . Computerens hukommelse , også kendt som RAM ( random access memory ) , er en af disse aspekter , og mange mennesker kan undre sig over , hvad gavn for computerens hukommelse faktisk

Betydning

Computer hukommelse er en vigtig brik af hardware i en computer . Det er ligesom en scene , hvor en computer støbt af software fungerer .

Funktion

Aktivt at køre applikationer på en computer , såsom operativsystemer og andre computer software, der kører inde i et operativsystem , der er gemt i computerens hukommelse .

Fordele

Lagring aktivt køre software i computerens hukommelse giver relativt hurtig og nem adgang for en computers processor . Det giver en hurtigere computeroplevelse .

hurtigere end Virtual Memory

Nogle operativsystemer kan en computer til at bruge en harddisk som en slags " virtuel hukommelse " som en måde at udvide RAM kapacitet . Ved hjælp af faktiske hardware RAM er generelt meget hurtigere .

mere er bedre

Jo flere programmer og dokumenter du har åbne på én gang , jo mere hukommelse er nødvendig for oplagring af disse data . Hvis du finder din computer langsommere efter åbning flere dokumenter , kan du opgradere hukommelsen i din computer .


Previous:kan du erstatte en IDE-harddisk med en SATA- harddisk ? Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change