hvad er forskellen mellem en mini bærbar computer og en bærbar computer ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-16

Selv relativt nye på den bærbare computer på markedet , er mini-laptops bliver ekstremt populær hos forbrugerne . Imidlertid er netbooks ikke beregnet til de mere end blot basale computer opgaver

Du skal bruge: .
Laptop Batteri
. AC Adapter .
Ekstra batteri ( ekstraudstyr ) .

Identifikation

En mini -laptop , normalt kaldet en netbook , er i bund og en nedskaleret version af den typiske notebook . Selv om notebooks er beregnet til rejser , netbooks er endnu mindre og lettere,-de typisk vejer mindre end 3 pounds .

funktioner

Den første netbooks bruger forældede operativsystemer , men de er så populære , at de fleste virksomheder nu frigiver de seneste OS på " mini-laptops " . En typisk netbook indeholder en 1,6 gigahertz Intel Atom -processor , som samtidig god til at browse på internettet , ikke køre de fleste grafik-intensive spil og programmer .

Betydning

I 2008 computerproducenter solgt 10 millioner netbooks , og 2009 salget bør top 20 millioner , ifølge PC World .

funktioner, der ikke er inkluderet

Netbooks omfatter ikke en cd-rom -drev , og ikke plejer at bruge den hurtigste Ethernet eller Wi-Fi- forbindelser . Desuden mangler de fleste en dial-up modem .

Overvejelser

Grundlæggende netbooks er billigere end en gennemsnitlig bærbar , men højere -end netbooks koste så meget som en almindelig bærbar computer . Netbooks ofte spare penge for forbrugere, der bare bruge en computer til simple applikationer som web- surfing og e-mail og ikke ønsker eller ikke har råd til en kraftfuld og fuldt udstyret laptop .


Previous:hvordan man skal håndtere lithium bærbare batterier Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change