hvordan du bruger din indbyggede bærbar kamera acer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-09

Din nye Acer bærbare kommer med en indbygget kamera , men ingen tips om , hvordan man bruger det . Du er klar til videokonferencer , foto tager og tonsvis af sjov , men hvordan kan du tænder for den ? Der er to forskellige måder at bruge din Acer bærbare kamera . En måde er at tage stillbilleder , og den anden er at skabe video . Med et par enkle trin, du vil være i stand til at mestre dit Acer bærbare kamera og begynde at oprette dine mesterværker

Du skal bruge: .
Acer bærbar med webcam

Fotografi

.
1 .
Gå til " Start "og " Denne computer. " Klik på " Acer Crystal Eye " webcam . Et vindue vises med dig som stjernen . Kameraet er aktiv og klar til at tage still-billeder .
2 .
Klik på " Take et nyt billede " under " Kamera Opgaver . " En forhåndsvisning af billedet vises under webcam vinduet .
3 .
Dobbeltklik på det nye billede for at åbne det op i Windows Billed og faxfremviser . Herfra kan du ændre retning , udskrive starte et diasshow eller kopiere fotografiet til et andet område på din computer . Der er også en hjælp ikon hvis det er nødvendigt .

Video Creation


1 .
Gå til " Start "," Alle programmer " og " Windows Movie Maker . " Dette er det program , du bruger til at lave videoer med din bærbare computer kamera .
2 .
Gå til " Filer " og " Capture Video " for at starte optagelsen . En videooptagelse guiden vises . " Indstil mikrofonens lydstyrke indgangsniveau til de ønskede indstillinger , skal du kontrollere de relevante lyd- enheden og kilden bliver brugt , og klik på " Næste ".
3 .
Giv din video -fil et navn ved at skrive det ind i # 1 sted ( hvor der står " Untitled " ) .
4 .
Vælg et sted at gemme dine optaget video. " Mine videoer " vil udfyldes automatisk, men du kan klikke på " Browse "for at vælge en anden placering . Klik på " Næste ".
5 .
Vælg din foretrukne video kvalitet . Hvis du planlægger at gemme og redigere video på din bærbare computer , skal du vælge den anbefalede indstilling for "Bedste kvalitet til afspilning på min computer ( anbefales ) . " Klik på " Næste ". Dette vindue fortæller dig også, hvor meget harddiskplads du har til rådighed til video , og hvor meget plads hvert minut af video vil bruge .
6 .
Det næste vindue vises i på videooptagelse guiden er indfangning vinduet . Du vil se en live -feed af webcam til højre, med kontrol for at dæmpe højttalerne , begrænse fangst tid , og oprette klip når guiden er færdig . Check " Opret klip , når guiden er færdig , " og fjern fluebenet " Mute speakers " og " Capture fristen. "
Klik på Start Capture knappen . Uanset vises på preview er ved at blive optaget. Sige et par ting , og klik derefter på Stop Capture -knappen. Klik på Udfør .
7 .
Windows Movie Maker vil nu gøre videoklip og importere filer . Dette kan tage et par minutter afhængig af hastigheden på din bærbare computer. Du vil se flere klip for at arrangere eller ændre . Træk klippene på tidslinjen i bunden af vinduet for at prøve forskellige video arrangementer . Du behøver ikke at placere dem i samme rækkefølge som de blev taget , så du kan eksperimentere .
8 .
Klik på " Play " knappen ( pilen på knappen ved siden af " Vis storyboard " ) over tidslinjen for at afspille din video . Hvis du er tilfreds med ordningen , skal du gå til nr. 3 på Movie Opgaver ( "Afslut Movie " ), og klik på "Gem på min computer. " En spare film guiden vises .
9 .
Indtast et filnavn til din film, vælger et sted at gemme din film , og klik på " Næste ". Det næste vindue kan du vælge film kvalitet og vil have en prik ud for " Bedste kvalitet til afspilning på min computer ( anbefales ) . Der vil være et hyperlink til at afsløre flere valgmuligheder , såsom bedste fit til en bestemt fil størrelse eller andre indstillinger . Lad de anbefalede indstillinger på plads og klik på " Næste . " Filmen vil spare . Afhængig af hastigheden på din computer og størrelsen af videofilen , dette kan tage et par minutter .
10 .
Lad " Play filmen, når jeg klikker på Udfør " markeret, og klik " Finish ". Dit nye film vil nu spille i din standard medieafspiller .

gode råd og advarsler


 • Denne tutorial er designet til Acer bærbare computere kører Windows XP .
 • Du kan også bruge dit webkamera med visse instant-messaging -programmer . Se vejledningen i forbindelse med hvert program for nærmere oplysninger .


 • Previous:hvordan man installere en trådløs printer med en ip-adresse Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære   

  Kommentarer

  Code:
  change