hvordan du får Hulu på din ipod

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-02

Hulu. com er en hjemmeside der samler gratis video indhold , ofte byder på populære tv- show episoder og film . Sitet er i øjeblikket kører på Flash . Aktuelt gælder Apples iPod Touch ikke har et program , der giver brugerne mulighed for at downloade alle typer Flash-indhold . Selv Hulu arbejder på en ansøgning, der ville gøre det muligt for brugerne at se Hulu , dette har endnu ikke ramt markedet . Men der er en plug -in til rådighed , der fungerer som en løsning og giver iPod-ejere at se Hulu 's indhold .
1 .
Åbn Safari på din iPod touch .
2 .
Type " ipod. livebuster. com " i adresselinjen . Tryk på " Return ".
3 .
Klik på " Register " knappen på siden . Indtast oplysninger i de felter, herunder et brugernavn , password , dit navn og din e-mail . Hit " Send ".
4 .
Vent op til 24 timer for at modtage en bekræftelses e-mail . Når e-mail er i din indbakke , skal du klikke " aktivering " i e-mailen. Dette vil aktivere din tilmelding .
5 .
Tilbage til " ipod. livebuster. com . " Klik på knappen "+" eller bruge Safari til at tilføje siden som et bogmærke . Klik på "Gem "for at gemme det som et bogmærke .
6 .
Åbn dine bogmærker og find den nyligt tilføjede siden . Der er en URL under bogmærket . Fremhæv alt før ordet " javascript "i webadressen . Slet alle af denne tekst . Din webadresse nu skal begynde med ordet " javascript ".
7 .
Gå til Hulu. com ved at skrive " Hulu. com "i webadressen . Du bør se en fejlmeddelelse , der siger du skal have en speciel afspiller for at se indholdet på sitet .
8 .
Åbn dine bogmærker og vælg den nyligt tilføjede bogmærket . Dette bør automatisk aktivere plug -in og åbne det indhold du prøvede at se . Vent til Hulu video til buffer og derefter se den.

gode råd og advarsler


 • Vær tålmodig med at modtage en aktiverings e-mail , da det kan tage op til 24 timer til at modtage .
 • overveje at omdøbe det bogmærke , så du kan huske det bedre . Navne som " Flash "eller " Hulu Player " vil hjælpe dig med at huske det .


 • Previous:forskelle i Intel -processorer Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære   

  Kommentarer

  Code:
  change