hvordan du indtaster setup på en Acer Aspire

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-08

Acer Aspire computere , ligesom alle andre , giver brugeren til at indtaste såkaldt " BIOS setup . " BIOS står for " basic input /output system ", og det er standard på alle computere , uanset om pc eller laptop . BIOS gør det muligt for ejeren at indstille dato , klokkeslæt , disk boot orden og andre indstillinger , der kan være relevante kun for den pågældende maskine . På de fleste systemer , kan opsætningen skærmen kun tilgås ved at trykke på en kombination af taster umiddelbart efter at trykke på " Power " -knappen. For Acer computere , er der to forskellige metoder til at få adgang til BIOS setup , og som du skal bruge , afhænger af alder og model af dit Acer Aspire .

Du skal bruge: .
Acer Aspire instruktionsbogen


1
Kontakt din computer instruktionsbogen , hvis du har den til rådighed , og se på, om det . præcis tastekombination der er nødvendige for BIOS-opsætningen adgang findes der . Hvis du ikke har din manual , videre til de følgende trin .
2 .
Kontroller, at computeren er slukket helt, så tænde den igen ved at trykke på power -knappen til " On " position . Inden for de første 10 sekunder, tryk "Control "-tasten og hold den uden at lade op . Tryk derefter på " Alt "-tasten og hold den også uden at lade op . Endelig skal du trykke på " Esc "-tasten og hold den uden at lade op . Du skal være trykke på og holde alle tre knapper nede på samme tid . Hold dem i omkring to sekunder, og slip dem . Hvis dit system er en ældre Acer Aspire model , skal du så se i BIOS-opsætningen skærmen . Hvis ikke , er dit system af de nyere Aspire model, og du skal fortsætte til næste trin .
3 .
Luk computeren ned igen helt . Når det er blevet slukket , tryk på tænd knappen til positionen "On" for at genstarte systemet . Inden for de første 10 sekunder skal du trykke ned og holde F2 nede i cirka tre sekunder, og derefter slippe den . Inden for fem til 10 sekunder efter at trykke og holde på denne knap , skal du se i BIOS-opsætningen skærmen på monitoren .

gode råd og advarsler


  • Vær omhyggelig med at skrive ned og til at gemme din BIOS adgang password et sikkert sted , så du kan henvise til det hvis det er nødvendigt . Hvis du indstiller BIOS-adgangskode , når du justerer indstillingerne , og derefter glemmer det , vil du ikke kunne få adgang til BIOS-indstillingerne igen uden at tage dit system til et certificeret Acer tekniker for at få det nulstillet .


  • Previous:hvordan man tilslutte en dell printer til Vista Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære     

    Kommentarer

    Code:
    change