hvordan du installerer en AMD X2 processor bundkort

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-22

Opbygning af din egen PC kan være en meget tilfredsstillende oplevelse . Ud over at du sparer penge og giver mulighed for langt større tilpasning , end du kan få med detail sæt , med en forståelse af alle de stykker , og hvordan de kom der i høj grad vil udvide din evne til at opgradere din computer i fremtiden. Mens du installerer en AMD X2 kompatibelt bundkort kan virke skræmmende ved første , det er vel værd at den tid og kræfter

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
Mid-til store og mellemstore tårn sag .
AMD X2 kompatible bundkort .

Klargøring af sag


1 .
Pak dit bundkort forsigtigt og læg det på toppen af den antistatiske pose den kom i. Bemærk den medfølgende rektangulære metal stykke , der har huller denne linje op med havnene på siden af bundkortet " . efterbehandling " . Dette kaldes en
2
Fjern metal dækker fra dit computerens tilfælde. Inside, vil der være et stort , tomt område oversået med skruehuller . Det er her, dit bundkort vil gå .
3 .
Fjern afsluttende fra bagsiden af computeren ved at trykke på den mod indersiden af sagen , og erstatte den med afsluttende , der fulgte med dit bundkort . Du kan bruge bagsiden af din skruetrækker til at slå den afsluttende plads .

Installation Bundkort


en .
Installer din processor på bundkortet . ( Se " Ressourcer "nedenfor , til en video tutorial . )
2 .
Saml dine modsætninger fra udvælgelsen af skruer , der fulgte med din computer sag . De modsætninger har hule toppe og gevind interiør , som giver skruer , der skal indsættes i dem .
3 .
Skru modsætninger ind i sagen , mens måling , hvordan man får dem til at line op med metal-ringmærkede huller afbrudt langs bundkortet fire sider .
4 .
Læg bundkortet på toppen af modsætninger , og sørg for , at bundkortet 's metal -ringede huller i linje med modsætninger , du har i plads. Det er okay , hvis du ikke har nok modsætninger for alle de huller .
5 .
Skru bundkortet på modsætninger ved hjælp af skruer, der fulgte med din sag . Vær forsigtig med ikke at overspænde skruerne .

gode råd og advarsler


 • Hvis du har mere metal -ringede huller på dit bundkort , end du gør tilgængelige modsætninger , start ved at skrue modsætninger til hjørnet og side huller . Disse er de vigtigste for at give dit bord styrke og holde det fra at få beskadiget , når du starter indsætte og fjerne komponenter .
 • Sørg altid for at jordforbinde dig selv ved at røre noget metal ( som f. eks ydersiden af en computer sag ) , før du arbejder med følsomme elektroniske komponenter som et bundkort .
 • Når man arbejder med computer hardware , skal du sørge for at holde sig væk fra tæpper og noget, der kan generere statisk elektricitet , når du kommer i kontakt med det .
 • Vær omhyggelig med ikke at skrue i nogen ekstra modsætninger . Hvis man rører bundkortet direkte , din computer er usandsynligt, at tænde .


 • Previous:hvordan man kan konvertere DVI til VGA kabel Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære   

  Kommentarer

  Code:
  change