hvordan du installerer en ny hukommelseschip i en bærbar

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-07

Installation af en ny memory chip i din bærbare kan langt fremskynde udførelsen af lyd , video og software, der kører på din bærbare computer. Selvom mange typer af bærbare RAM ligner måske, at få den rigtige RAM til din bærbare computer kræver lidt forberedelse og meget omhyggelig med at udvælge kompatible RAM til dit system . Med en smule forskning og installation , kan du med held køre en ny RAM chip i din bærbare computer

Du skal bruge: .
RAM -hukommelse chip kompatibel med din bærbare computer
. Computer manuel eller producentens websted .
Stjerneskruetrækker .
Trykluft .


1 .
Bestem den korrekte RAM chip til din laptop . Denne information kan findes i bilens instruktionsbog eller på producentens websted .
2 .
Luk din computer ned og afmontere det. Tag den bærbare computers batteri .
3 .
Find rum til din bærbare computer RAM . RAM rum på en bærbar computer er ofte placeret i bunden af computeren under låg sikret med små skruer . Brug en lille stjerneskruetrækker til at fjerne dækslet til RAM rummet.
4 .
Find en tom RAM -slot til din laptop RAM . Hvis du udskifter RAM, der allerede er installeret, forsigtigt løsne låsen bedriften din oprindelige RAM på plads , og fjern det fra holderen .
5 .
Pust støvet ud af RAM slot og rum ved hjælp af en dåse komprimeret luft . For at undgå frysning komponenter med kold dåse luft , hold udgangen af dysen mindst 2 inches væk fra computerens hardware.
6 .
Ret den nye pind af RAM i den rigtige konfiguration og forsigtigt sænke den i åbne RAM slot . Fastgør låsen på RAM slot , så tæt og skruen i dækslet. Sæt batteriet tilbage på , stik den bærbare computer til magten og magt den bærbare computer på at teste RAM installationen .

gode råd og advarsler


 • Du skal bestille den helt rigtige slags RAM til dit system eller det kan ikke starte på den nye RAM . Attributter at overveje, når identificere den rigtige type RAM til din bærbare computer indeholder størrelse , chip -type , hastighed og hukommelse kapacitet . Nogle ældre computere har en begrænset kapacitet og kan kun afsløre mindre chips af RAM .
 • Som en sidste udvej , kan en computer hardware tekniker kunne hjælpe dig med at identificere de rigtige RAM til din bærbare computer , hvis du sætter det eller din originale RAM chip ind i butikken .
 • Aldrig arbejde på hardware-komponenter i en laptop uden først at frakoble den og fjerne batteriet . Batteriet i en bærbar computer har nok af en afgift til at forårsage alvorlig elektrisk skade eller død .


 • Previous:alternativ måde at kontrollere din computer uden at bruge tastaturet Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære   

  Kommentarer

  Code:
  change