hvordan du installerer et headset til min computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-11

Headsets give computerbruger med fyldigt og nuanceret lydbillede for lyd og spil . Mange headsets støtte stereolyd . At installere et headset til computeren , skal maskinen være en lydkort installeret . De fleste computere og bærbare computere i dag leveres med lydkort . Tilslutning af et headset til computeren er så simpelt som at sætte headsettet enheden i den tilsvarende headsettet stikket på lydkortet . Følg et par enkle trin for at tilslutte headsettet til computeren . Ingen ekstra software er nødvendig .
1 .
Find headset og mikrofon stik på computeren. Stikkene kan tilgås fra bagsiden af computeren . På bærbare computere , er headsettet stikket typisk på den ene side af tastaturet og mikrofonstikket er på venstre side af headsettet stikket . Headsettet stikket er normalt mærket med et lille headset billede .
2 .
Sæt headsettet i hovedsætstikket eller stik . To knægte er , hvis den headsettet kræver to tilslutninger til stereo lyd. Hvis kun én stik findes på computeren , skal du købe et headset med kun ét stik .
3 .
Sæt mikrofonen stik i mikrofonstikket ud for headsetstik , hvis det er nødvendigt .

4 .
Placer headsettet over ørerne og test med et lydspor .

gode råd og advarsler


  • Nogle headsets forbindelse til computeren med et USB -kabel i stedet for headset -stik .


  • Previous:hvordan man kan kontrollere hvor lavt farven er på en printer Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære     

    Kommentarer

    Code:
    change