hvordan du konfigurerer hk udskrivning muligheder for at eMachine

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-04

Emachines er populære computere til hjemme-og virksomhedsbrugere , og HP printere er populært valg som godt. Teaming op for strømmen og pålideligheden af en HP- printer med de lave omkostninger og holdbarhed af en eMachines stationær eller bærbar computer gør en masse forstand , men det er vigtigt at konfigurere , at printeren er korrekt
1 .
Bestem , hvilken type forbindelse din HP-printer bruger . Hvis det bruger et parallelt kabel , vil du se et stort firkantet forbindelse på bagsiden af printeren . Hvis du har en USB- printer , vil du se et lille firkantet stik i stedet for.
2 .
Find det rigtige kabel til din HP printer . I de fleste tilfælde kablet vil blive inkluderet , når du køber printer , men i andre tilfælde skal du købe kablet separat .
3 .
Slut printeren kablet til printeren og derefter til din eMachines computer . Parallelporten på din eMachines PC vil blive lang og rektangulær, mens USB -porten vil være en lille slot .
4 .
Sæt din printer i og tænde for den . Se det nederste højre hjørne af din computer for de "fundet ny hardware "vises . Dette er din tegn på, at operativsystemet har fundet printeren og installerer softwaren til det .
5 .
Klik på " Start " og vælg " Kontrolpanel " fra menuen . Klik på " Printere " ikonet og se til din nye printer . Højreklik på printeren , vælg " Egenskaber "og klik på " Udskriv testside "knappen for at sende en testside til printeren .
6 .
Gå til HP's hjemmeside og download printerdriveren , hvis dit operativsystem ikke finde og installere det automatisk . Sørg for at du downloade driver til dit operativsystem , dvs Windows XP , Windows Vista , Windows 7 . HP printer drivere er typisk hentes som exe -filer-. at installere driveren blot dobbeltklikke på den og følg installations vejledningen
.


Previous:hvordan man kan lave en objektiv fejl på en HP Photosmart m425 Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change