hvordan du løser hk udskrivningsproblemer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-03

Hewlett Packard har længe været et populært valg til brug i hjemmet og kontor printere og HP LaserJet , Deskjet og foto -printere er meget udbredt i hele verden . Med den rette pleje og vedligeholdelse af disse printere kan give mange års problemfri gratis tjeneste , men det er vigtigt for printer ejere til at vide hvad man skal gøre , når noget går galt . Nogle grundlæggende fejlfinding færdigheder under bæltet vil hjælpe dig med at undgå nogle store reparationsudgifter og holde printeren i gang

Du skal bruge: .
Computer .
Printer.
Papir .
Ruller .


1 .
Check papirstien at bestemme , hvor printeren er jamming . Printerstop kan være frustrerende , og det første kursus i aktion, når de opstår , bør være at afgøre , hvor papiret er jamming . Hvis papiret er papirstop , når det kommer bakken , er chancerne for rullerne har slidt og skal udskiftes . Hvis papiret er jamming på venstre side af printeren , kan fuserenheden være nødvendigt at reseated . Hvis der opstår papirstop på højre side , kan tonerpatronen ikke installeret korrekt .
2 .
Kontrollér niveauet af din tonerpatron eller inkjet patron , hvis udskriftskvaliteten er dårlig . Mens du vil modtage en pop-up -meddelelse eller et kontrolpanel besked , når blækniveauet er lavt , kan dette ikke altid sker . Hvis udskriften ser ud til at være falmet , er det en god ide at installere en ny tonerpatron , hvis du har en laserprinter eller en ny blækpatron , hvis du har en inkjet -eller fotoprinter .
3 .

Skift fuseren cylinderampullen, hvis print er gnide slukket papiret . Fuserenheden er hvad der gør udskriften holde sig til papiret , og hvis det fuser er dårligt print vil ikke holde sig ordentligt . At udskifte fuserenheden patronen , træk åbner venstre dør , flip down klip , der holder fuserenheden på plads , træk patronen ud og erstatte det med en ny enhed .


Previous:hvordan man kan finde, hvad grafikchip er i min laptop Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change