hvordan du opretter forbindelse SanDisk adapter til en computer

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-21

Hvis du tager masser af billeder med dit digitalkamera eller downloade en masse musik til din MP3-afspiller , du har brug for en hurtig og nem måde at flytte disse fluer frem og tilbage mellem disse enheder og computeren . Installation af en Sandisk adapter er en glimrende måde at nå dette mål . Disse enheder er nemme at tilslutte, og de giver dig mulighed for at tage filer fra dit kamera , MP3- afspiller eller anden enhed til og fra din computer

Du skal bruge: .
USB -kabel
. Sandisk adapter .


1 .
Sørg for at din computer har mindst en ledig USB -port til rådighed . Hvis du har købt din computer inden for de sidste fem år , er det sandsynligvis ikke har masser af USB -porte , men det er vigtigt at tjekke , inden du går i gang .
2 .
Pak Sandisk adapter og sørge for, at alle de nødvendige materialer er med i pakken . Sørg for , at pakken indeholder et USB-kabel . Hvis der ikke medfølger , skal du købe en separat .
3 .
Slut den firkantede ende af USB -kablet til bagsiden af Sandisk adapter , og tilslut derefter den flade ende af kablet til en ledig port på din computer .
4 .
Kontroller, at computeren er tændt . Du kan vedhæfte Sandisk -adapteren, mens computeren er tændt . Derefter tænd Sandisk adapter og se det nederste højre hjørne af din computer til en " fundet ny hardware "vises .
5 .
Lad computeren til at gå gennem processen med at finde Den Sandisk adapter og installere driveren til det . Hvis operativsystemet ikke er i stand til at finde en passende driver , vil du blive bedt om installations-cd'en , der fulgte med adapteren .


Previous:hvordan man kan opdage harddisk fejl Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change