hvordan du udskifter CPU blæseren på en gateway

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-02

Processor fan installationen er en integreret del af kølesystem Gateway-computeren. Fastholdelse af en lav kernetemperatur er afgørende for dets sikkerhed og ydeevne af dit system . Manglende installere PCU fan ordentligt kan føre til overophedning og beskadigelse af din processor . Men frygt ikke , ved at følge disse flere enkle anvisninger vil du installere din nye CPU-blæser sikkert

Du skal bruge: .
Gateway Computer
CPU Fan .
Bundkort .
Termisk Indsæt .

Fans kræver termisk paste


1 .
Sluk computeren , afbryde enhver netledninger og åbne din sag .
2 .
Find CPU fan (det er den store fan i midten af dit bundkort ) og fjerne det . Hvis du har problemer med at fjerne dine gamle fan , henvise til dit bundkort 's brugsanvisning for at finde den korrekte procedure.
3 .
Fjern din fan fra sin kasse og bekræfte det kræver termisk pasta . Termisk paste fungerer som både en buffer og en bindemiddel for din processor og din fan .
4 .
Åben din kølepasta flaske og placere en meget lille mængde pasta på midten af din processor .
5 .
Undersøg din processor , og du bør se en pil tæt på en af sine hjørner . Din køleventilator skal også have en pil eller lignende markør . Tilpasse disse to markører , når du installerer din nye fan .
6 .
Læs din fan brugervejledning for instruktioner om at stramme din fan til din processor . Manglende stramme i den angivne rækkefølge kan føre til din fan bliver løs og ikke afkøling til dens potentiale bedst muligt . De fleste fans har en specifik rækkefølge, skruer eller beslag skal skærpes .

Installation af en fan , der ikke kræver termisk paste


1 .
Sluk computeren , afbryde enhver netledninger og åbne din sag .

2 .
Fjern din fan fra feltet og bekræft det kræver ikke termisk pasta .
3 .
Kig på din processor , og (som i trin 5 i afsnit 1 ovenfor ) bør du se en pil eller en lignende markør nær en af dens hjørner . Din køleventilator skal også have en pil eller lignende markør . Tilpasse disse to markører , når du installerer din fan .
4 .
Læs din fan brugervejledning for instruktioner om at stramme din fan til din processor . Som nævnt i trin 6 i afsnit 1 ovenfor , manglende stramme i den angivne rækkefølge kan føre til din fan bliver løs og ikke afkøling til dens potentiale bedst muligt . De fleste fans har en specifik rækkefølge, skruer eller beslag skal skærpes .

gode råd og advarsler


  • Når der tilføjes termisk paste til din processor , sørg for at anvende det i den præcise midten af CPU . Dette vil sikre , at det breder jævnt .


  • Previous:Sådan deaktiverer museknap på en bærbar tastatur Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære     

    Kommentarer

    Code:
    change