hvordan du udskifter en ibm thinkpad tastatur

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-07

IBM-branded ThinkPads , leveret af Lenovo , er er et velkendt mærke af bærbare computere . Når ordentligt vedligeholdt , vil de bærbare computere fortsætter med at fungere som forventet . Udskiftning poster i form af felt- udskiftelige enheder ( FRU ) gør reparation af ThinkPad mindre kompliceret end at identificere de erstatter enkelte komponenter . Tastaturet er en FRU . Du kan få et nyt tastatur fra en autoriseret ThinkPad- dele leverandør

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
Nyt tastatur FRU .


1 .
Drej ThinkPad ud, så vend den om.
2 .
Skub batteriet-udløsertappen til " Unlock " position . Batteriet-udløsertappen er nogenlunde på midten kanten af batteridækslet . Hold fanen i " Unlock " position , og skub derefter batteriet ud af den bærbare computer. Sæt batteriet til side .
3 .
Fjern de fire faste hoved , sort nylon skruer . Skruerne er i en række groft hen over midten af ThinkPad sagen . Vend ThinkPad over , åbn den . Tag fat i siderne af håndledsstøtten , og løft derefter og vip det ind mod dig . Nå under håndledsstøtten , tag derefter stikket til fingeraftrykslæseren , hvis din model af ThinkPad har en fingeraftrykslæser . Sæt håndledsstøtten side .
4 .
Luk ThinkPad , så vend den om . Tag en flad hoved , sort nylon skrue nogenlunde i midten af den bærbare computer sagen . Vend ThinkPad over , åbn den .
5 .
Tag fat i tastaturet på midten af forkanten , så vip det væk fra dig . Nå under tastaturet , skal du afbryde og derefter tastaturet stik . Fjern tastaturet og sæt den til side .
6 .
Reverse ovenstående trin for at installere nyt tastatur .

gode råd og advarsler


 • Når du installerer nye tastatur , være sikker på , at tappene på toppen af det nye tastatur er indsat under rammen til at holde toppen af tastaturet på plads .
 • Når du geninstallerer håndledsstøtten , indsætte fanerne i den øverste kant ( kant væk fra dig ) af håndledsstøtten ind i hullerne , så snap den nederste kant ( kant tættest på dig ) af håndledsstøtten på plads .
 • Ved montering af batteriet , skal du justere glideskinner på enderne af batteriet , ind i så sæt det den bærbare sagen .


 • Previous:hvordan man åbner en mac disk på en pc Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære   

  Kommentarer

  Code:
  change