hvordan du udskifter en mini pci kort i en Compaq Presario

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-28

Fra lydkort og video -controllere til SCSI -kort og modemer , er der mange stykker af computer hardware , der kommer i form af mini PCI -kort . Ved at tage sig tid til at lære at installere disse fælles enheder i din Presario , kan du gøre din computer mere nyttigt og gøre dig mere produktiv

Du skal bruge: .
Lille skruetrækker sæt
. PCI -kort .


1 .
Luk din Presario og trække stikket ud på bagsiden af enheden . Lad computeren til at sidde inaktiv i et par minutter at fjerne eventuelt resterende elektricitet.
2 .
Læg computeren på en flad overflade , f. eks et skrivebord eller et bord . Find sagen fastgørelsesskruer på bagsiden af computeren , fjerne dem og sæt dem til side .
3 .
Skub sagen ud af computeren, så du kan arbejde inde i sagen . Find PCI slots på bundkortet . Disse slots vil være hvid .
4 .
Fjern metal dækker fra PCI slot ved at fjerne den skrue , der holder det på plads . Placer skruen og dækslet til side .
5 .
Line op stikket på PCI -kort med PCI slot , og skub det ned forsigtigt , men fast . Sæt skruen i toppen af PCI slot og fastgør den med en skruetrækker .
6 .
Skub sagen tilbage på computeren , og sæt skruer . Sæt netledningen i , og genstart computeren .

gode råd og advarsler


 • Hold smør beholder , krukke eller pille flaske på hånden til at holde fastgørelsesskruer fra tilfældet.
 • arbejde i et rum med trægulve i stedet for gulvtæppe . Tæppet kunne skabe statisk elektricitet , der kan skade din computer .


 • Previous:hvordan man kan genoprette fabriksindstillingerne på en Compaq Presario bærbar computer Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære   

  Kommentarer

  Code:
  change