hvordan er POS -systemer adskiller sig fra kasseapparater ?

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-22

Før computere regerede erhvervslivet , butikker lid til kasseapparatet til at håndtere transaktioner . Priserne blev opført , og en kvittering blev genereret , en ret simpel proces . Med fremkomsten af Point of Sale ( POS ) systemer , kan detailhandlere gør nu brug købsprocessen til at hjælpe drive deres forretning , og indsamler data

UPC scanning

POS systemer gør det muligt for kassereren at spare tid ved at scanne et emne stregkode stedet for at indtaste den pris i hånden .

Perifert enheder

Cash registre er en " all-in -one "-enheden . Men , POS systemer gør det muligt venligst at tilpasse , hvilke enheder der er vedlagt. De fleste POS systemer har en håndholdt scanner , en scanner /skala , en printer , og et kreditkort tilknyttet kortlæser .

Statistik

POS -systemer er tilsluttede computere, der er i stand til at holde styr på oplysninger og generere rapporter for detailhandleren . Detailhandlere kan spore kundernes indkøbsvaner samt lagerbevægelser . En kasseapparat kan ikke levere disse data .

forbudte genstande

Love regulerer salg af visse genstande som cigaretter og alkohol . En POS -system kan tvinge kassereren til at kontrollere en kundes id . En ny kasserer ved hjælp af et kasseapparat kunne give et salg , at en POS- system ville stoppe .

Rabatter

De store butiksenheder er i stand til at gennemføre særlige salgs -og rabat -programmer ved at relatere den særlige for elementets stregkode . Disse specielle kan programmeres måneder i forvejen og givet datoer for at starte og slutte .

Fun Fact

Udtrykket " fyret " er ofte tilskrives grundlæggeren af National Kasseapparat , John Patterson . Patterson blev så vred på en medarbejder , der efter manden blev frataget sit hverv , havde han mænd flytte den tidligere medarbejders skrivebord ud til parkeringspladsen og brænde det .


Previous:hvordan du opretter forbindelse SanDisk adapter til en computer Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change