hvordan man åbner en mac disk på en pc

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-07

En PC kan ikke overføre filer fra en Mac disk til sin harddisk , fordi Windows-operativsystemet ikke er i stand til at forstå det format, som Mac disken bruger . Åbning af en Mac disk på PC kræver , at en Macintosh ser software programmet er installeret på pc'en . Den software ikke fysisk ændre operativsystemet og så er at foretrække frem for andre typer af Mac software til læsning , da det ikke vil medføre nogen komplikationer til PC'ens operativsystem . Macintosh har set programmet vil lade pc'en kopiere filer fra ud af Mac disk for at bruge .

Du skal bruge:
Photo papir
. Canon printer .
Tilslutning til printeren.
Billeder i filen .


1 .
Hent en Macintosh ser software program , som f. eks MacDisk til Windows. Dobbelt -klik på ikonet for Macintosh set programmet , når det har hentet til computerens harddisk . Følg menuen instruktionerne for at installere Macintosh set programmet til computerens harddisk .
2 .
Kør Macintosh visning programmet . Skubbe diskskuffen . Læg en Macintosh disk på diskskuffen , og luk skuffen . Vent til indholdet af Macintosh disken skal vises inde i vinduet på Macintosh- visning programmet .
3 .
Vælg ikonet for Macintosh disken i venstre side af Macintosh visning software program . Rul gennem filerne , der nu er opført i kolonnen til højre for ikonet for Macintosh disken . Vælg en fil, kopiere til pc'er harddisken ved at fremhæve det med musen .
4 .
Klik på Apple -til-PC -ikonet øverst til venstre på Macintosh- visning programmet . Vent som den fil , der blev fremhævet kopieres til pc'er harddisken . Gentag denne proces for så mange filer som du ønsker . Tryk på " Disc eject " tasten på tastaturet eller på diskdrevet for at skubbe diskskuffen . Tag den Mac disken ud diskskuffen og lægge det væk . Afslut Macintosh visning programmet .

gode råd og advarsler


 • Sørg for at køre Macintosh set programmet før du lægger en Mac disk i pc'ens drev .
 • må ikke forlade Macintosh set programmet før Mac disken er skubbet ud .


 • Previous:hvordan man kan udskrive fotos med en Canon-printer Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære   

  Kommentarer

  Code:
  change