hvordan man bruger genopfyldte dell blækpatroner til printere

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-06

Mange printer ejere konstatere, at blækpatroner til deres printere kan koste så meget-eller mere-end selve printeren . En måde at spare penge uden at gå på kompromis med udskriftskvaliteten er at bruge genopfyldte blækpatroner stedet for at købe helt nye hver gang . Uanset om du genopfylde din egen Dell patroner eller køber dem hos en tredjepart sælger, kan du gemme en masse penge på denne måde

Du skal bruge: .
Printer
Genopfyldte blækpatroner .
Ren klud .
Vatpind .


1 .
Fjern genopfyldte blækpatroner fra deres emballage , og fjern al emballage materialer . Indstil blækpatroner til side på et stykke køkkenrulle i mindst 15 til 20 minutter . Et dårligt genopfyldte Dell patron kan lække blæk , og det kunne beskadige printeren og endda annullere din garanti . Hvis der er nogen tegn på lækage , må du ikke bruge cylinderampullen .
2 .
Løft låget af din Dell- printer og vente på, at blækpatronerne for at flytte til centrum . Flip op plastikdækslet og vippe den gamle blækpatron fremad . Løft genopfyldte printer patron og undersøge det igen for utætheder . Især kontrollere bunden af patronen , hvor den forbinder med printeren . Hvis du ser nogen blæk lækket fra patronen , sæt den til side og ikke bruge det indtil den blæk er rengjort. Hvis du fortsætter med at se blækket siver fra patronen , skal du ikke bruge det .
3 .
Træk forsigtigt op på den gamle blækpatron , indtil den er fri af printeren . Tag den nye tonerkassette , og sæt den ind i holderen. Skub den ned og tilbage , indtil den klikker på plads . Vær omhyggelig med at holde genopfyldt patron sikkert , mens du er ved at det på plads . I modsætning til originalen fra fabrikken lukkede patroner , er genopfyldte patroner tilbøjelige til spild , som de er ved at blive installeret .
4 .
Kør tonerkassetten tilpasning programmet ved at klikke på " Start " knappen , vælge " Kontrolpanel " og derefter " Printere og faxenheder ". Højreklik på printeren , vælg " Egenskaber " fra menuen og klikke på " Vedligeholdelse " fanen . Vælg " Juster blækpatroner "fra menuen . Du kan få brug for at køre tilpasningen flere gange , når du arbejder med genopfyldte blækpatroner . Kørsel tilpasningen mere end én gang vil medvirke til at fjerne overskydende blæk fra den trykte dyser og hjælpe blækpatronen køre mere effektivt .


Previous:hvordan du udskifter strømforsyningen til en ibm thinkpad Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change