hvordan man får en computer til at genkende et operativsystem, der er på en ekstern harddisk

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-18

Hvis du har problemer med computeren , kan du ikke være i stand til at få det til at starte . Uden evnen til at starte din pc kan det være ganske vanskeligt at gøre noget fejlfinding , men en løsning er at starte pc fra en ekstern harddisk , der indeholder et operativsystem . Med blot et par ændringer i indstillingerne menu, du kan tvinge din pc til at starte med , at eksterne harddisk , og som kan hjælpe dig til fejlfinding på systemet mere grundigt

Du skal bruge: .
Computer
USB-kabel .
Ekstern harddisk .


1 .
Tilslut din eksterne harddisk til din computer ved hjælp af et USB- kabel . Slut den firkantede ende af USB- kablet til harddisken og den flade ende af USB- kablet til en ledig port på din computer .
2 .
Tænd den eksterne harddisk , så strøm på computeren . Se skærmen som på computeren starter .
3 .
Watch skærmen for at " Tryk X for at indtaste Setup " besked. På de fleste Dell -computere , for eksempel, kan du trykke på tasten F12 , når computeren er opstart for at indtaste Setup og ændre boot-rækkefølgen . På de fleste HP -computere nøglen er F10 .
4 .
Skift boot for at gøre USB -drev første i startrækkefølgen . Dette vil tvinge computeren til at forsøge at starte fra den indbyggede USB- enheden , før man går videre til harddisken , diskette -drev eller cd-drev .
5 .
Genstart din pc til at boote fra den eksterne harddisk . Når pc'en er startet , kan du begynde at fejlfinde din computer og dens interne harddisk .


Previous:hvordan skal vises på både en laptop og en LCD-projektor Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change