hvordan man får en prototype pcb

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-27

Hvis du har brug for en printplade ( PCB ) , kan du bestille en prototype PCB fra PCB producenter , i mængder så små som kun ¨¦n eller to . Du kan lave din egen PCB med ætsning en lamineret bord , men med priser faldende på kommercielt gjort PCB prototyper , kan du finde det mere praktisk at bestille en PCB prototype for $ 50 eller derunder
1 .
Beslut hvilke specifikationer du skal bruge , og ser for virksomheder online , der tilbyder dem som grundlæggende muligheder for prototyper . For eksempel kan du være i stand til at få blyfri loddetin , men ikke har et valg af loddemaske farve . Printpladen kan være nødvendigt at inden for visse minimale eller maksimale dimensioner . Men hvis du ikke har brug for noget usædvanligt , kan du finde en rimelig PCB prototype citater . Hvis du i sidste ende har planer om at få printet fremstillet i større mængder , kan du bestille en prototype ved hjælp af de grundlæggende indstillinger, og derefter vælge fra et bredere udvalg af muligheder , når du bestiller større mængder fra den samme virksomhed .
2 .
Sammenlign citater fra flere PCB virksomheder . Se, om PCB prototyper vil blive testet , uanset om de er sikret , og hvor hurtigt de kan leveres , hvis tiden er vigtig . Også se på priser og tilgængelighed af andre muligheder , hvis du planlægger at sætte prototypen i produktion og ønsker at bo med det samme selskab . Nogle virksomheder kan også tilbyde rabatter til nye kunder .
3 .
Check hvilken form virksomheden ønsker at modtage filer i , for PCB prototyper . Du vil sandsynligvis nødt til at sende Gerber -filer, men du kan være i stand til at bruge freeware til at fremstille dem . Sørg for, at din ordre og filer er præcis , hvad du vil, når du har sendt dem , fordi du ikke kan være i stand til at ændre dem, når de sendes . Se også hvad betalingsbetingelserne forventes , da du sandsynligvis bliver nødt til at betale et depositum , før arbejdet påbegyndes på dine print prototype .


Previous:hjælp i forbindelse pc højttalere Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change