hvordan man får en udvidet garanti for en HP bærbar

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-05

Selvom prisen på bærbare computere er kommet ned en hel del i de senere år , at købe en bærbar computer er stadig en stor investering . Det er derfor, det er vigtigt at beskytte denne investering med en udvidet garanti . Mens producentens garanti giver nogle vigtige beskyttelse , der er huller i dækningen , og dækningen du har , vil kun vare så længe . Ved at købe en udvidet garanti du vil være i stand til at beskytte din investering i mange år fremover

Du skal bruge: .
HP bærbar .
Serienummer .
Internetadgang


1
Find serienummeret på din HP bærbar-. Du skal bruge disse oplysninger til at købe den udvidede garanti . I de fleste tilfælde serienummeret vil blive opført på en etiket placeret i bunden af den bærbare computer .
2 .
Log på Hewlett-Packard hjemmeside og gå til support-side ( se link i Henvisninger nedenfor ) . Indtast modelnummeret på din bærbare computer i boksen til at søge efter dit udvidede garanti muligheder . Du kan have en række forskellige supportmuligheder til rådighed for dig, afhængigt af alder og model nummeret på den bærbare computer du ejer .
3 .
Sammenlign dit udvidede garanti valgmuligheder omhyggeligt og sørg for disse optioner opfylde dine behov . I nogle tilfælde kan du blive forpligtet til at sende din bærbare computer til et værksted , mens andre mere omfattende garanti valgmuligheder kan omfatte on- site service .


Previous:kan du tilføje flere ram til en bærbar computer ? Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change