hvordan man finder bios på min computer

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-22

Kom ind i computerens BIOS vil give dig et væld af informationer , fra den model af din harddisk til den mængde hukommelse, du har installeret . At lære at få adgang til denne information er vigtig for hver computer ejer , og det vil hjælpe en meget med fejlfinding så godt. Hver computer producent benytter en anden teknik til at komme ind i BIOS , så det er vigtigt at kende de nærmere vilkår for din egen computer

Du skal bruge: .
Betjeningsvejledning


1 .
Tænd din computer og se efter en besked , der siger " Tryk på X for at indtaste Setup " eller noget lignende . Den nøgle, du trykker vil være forskellige fra producent til producent .
2 .
Se brugervejledningen for korrekt BIOS setup tasten, hvis du ikke kan se denne besked. Hvis du har en Dell-computer , skal du trykke på " F12 " tasten for at gå ind i BIOS . Hvis din computer er en HP , BIOS nøglen vil være " F10 ".
3 .
Tryk på en tast som din computer er starter op . Du vil se opsætningsskærmbillede kommer op , og derfra kan du rulle gennem hardware og software menuerne til at indsamle oplysninger om harddiske , hukommelse , optiske drev og andre komponenter er installeret på din computer .


Previous:hvordan man kan finde min model nummer til min Aspire One Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change