hvordan man finder den reservedelsnummer til min Toshiba bærbar

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-17

Før du udfører reparationer eller gør opgraderinger til din bærbare Toshiba-pc , er det nyttigt at kunne identificere den del nummer. Normalt computer beslutningstagere bruge dele fra flere eksterne leverandører for at gøre hele enheden , og dermed behovet for en universelt anerkendte nummersystem som en del tal . Hvis du har udtømt alle andre muligheder for at finde den del nummeret, som ser på bunden af din bærbare computer , der er en måde at finde nummeret . Toshiba har et hjælpeprogram forudinstalleret på stort set alle sine bærbare computere , kaldet PC Diagnostic Tool , som vil let vise reservedelsnummer på skærmen .

Du skal bruge:
Toshiba bærbar
. PC- diagnostisk redskab .


1 .
Tænd computeren . Start med at starte op din bærbare Toshiba-pc . Afhængigt af hvordan din computer er konfigureret , kan du logge ind på med dit Windows brugernavn og adgangskode . Efter at have logget ind, kan dine programmer til at klargøre.
2 .
finde PC Diagnosticeringsværktøj i Start-menuen . Find din Start Menu . Det vil normalt vise som Microsoft Windows -ikonet i nederste venstre hjørne sammen med ordet Start , afhængigt af dit operativsystem .
I Alle programmer , find en mappe mærket Toshiba . Inden for denne mappe der skal være en undermappe mærkes Utilities . I mappen Hjælpeprogrammer , bør du se programmet kaldet PC Diagnostic Tool . Klik på det for at åbne programmet .
3 .
Find reservedelsnummer . Når pc'en Diagnosticeringsværktøj dialogvindue op , bør der være to faner , Basic Information og Diagnostic Tool . Hvis de basale oplysninger fanen ikke allerede er vist på forkant med udviklingen , og derefter klikke på det .
Vises til venstre under punktet søjle er mærket varenummer , og det faktiske antal er angivet ud for at under kolonnen Result .

gode råd og advarsler


  • Hvis du ikke kan finde PC Diagnostic Tool på din bærbare Toshiba-pc , er det muligt det blev aldrig installeret, eller den blev fjernet med en ren installation af dit operativsystem . Du kan downloade programmet fra Toshibas Software Download site . I Ressourcer følg linket til webstedet . Du skal muligvis klikke på linket Download mod center- top for at indsnævre resultaterne er specifikke for dit modelnummer.


  • Previous:forklare random access memory Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære     

    Kommentarer

    Code:
    change