hvordan man finder en Compaq Presario serienummer

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-27

Der er flere gode grunde til at vide, hvordan du finder serienummeret på din Compaq Presario er vigtig. Du skal bruge serienummeret , når du beder om service, så have det handy vil gøre din tjeneste kalder en hel del lettere . Finde dit serienummer er nemt , så der er ingen grund til ikke at optage det og holde det på et sikkert sted
1 .
Kig på toppen af din computer tilfældet for de etiketter , der er knyttet til sagen . De fleste Compaq stationære computere vil have flere etiketter på toppen , herunder etiketter viser den aktivisering nøglen til Windows og en etiket , der viser servicekode nummer. På bærbare computere serienummeret etiketten vil være på bunden af enheden .
2 .
Tjek din computers opsætning oplysninger, hvis der ikke er serienummer label synlig på computerens kabinet . Tænd computeren og se efter en opsætning besked . Du vil blive bedt om at trykke på en funktionstast for at komme ind i installationsprogrammet , sandsynligvis F1 eller F10 -tasten.
3 .
Tryk på tasten angivet til at indtaste Setup mode og se på de oplysninger, på skærmen for at finde serienummeret .
4 .
Log på din pc , og tryk derefter på " Ctrl ", " Alt "og "S " tasterne samtidigt , hvis ingen af to andre metoder virker . Dette vil poppe op et vindue , der indeholder både din model nummer og dit serienummer .


Previous:Hvordan ændrer jeg den cpu i en Mac G4 ? Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change