hvordan man finder et serienummer på en HP computer

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-25

Hvis du ejer en HP-computer , er det vigtigt at finde computerens serienummer og opbevar den et sikkert sted . Når du har brug for service på din HP stationære eller bærbare computer, vil teknikeren først bede om serienummeret på din enhed . Dette serienummer vil blive brugt til at kontrollere garantiperiodens status på den computer , så teknikeren kan give dig den rette service . Heldigvis er der flere nemme måder at finde serienummeret på dit HP stationære eller bærbare
1 .
Kig på toppen af din computer og finde de mærker, der er anbragt der . Vær opmærksom på , at der kan være flere forskellige mærker , herunder et tag til Windows aktivisering kode og måske en separat tag for en tjeneste -id-nummer . Sørg for det mærke, du kigger på har serienummeret på skrivebordet .
2 .
Kig i bunden af enheden , hvis du har en HP bærbar computer. Vend den bærbare computer på hovedet , og find serienummeret tag . Igen , være opmærksom på, at der kan være ekstra koder fastgjort i bunden af den bærbare computer .
3 .
Log på HP's supportwebsted , hvis du ikke kan finde et tag med dit serienummer , eller hvis serienummeret er ulæseligt . Bruge det serienummer lookup værktøj til at hente dit serienummer automatisk .


Previous:hvordan man kan gøre billederne på computerskærmen mindre Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change