hvordan man finder modelnummeret på drev på en computer

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-22

Ligegyldigt hvilken model og mærke computer, du bruger , er det vigtigt at vide så meget som du kan om de komponenter , der gør det arbejde . Jo mere du ved om komponenterne i din PC, bedre stillet , vil du være, når det kommer til fejlfinding og løsning af fælles problemer . Når du ringer til service , kan du også blive bedt om nogle spørgsmål om de typer af komponenter , du bruger , og det vil være nyttigt at have disse oplysninger ved hånden

Du skal bruge: .
Computer
Harddisk .
Lommelygte .
Lille skruetrækker sæt .


1 .
Højreklik på " Denne computer " og vælg " Egenskaber " fra menuen . Klik på " Hardware " fanen , og vælg " Device Manager "fra menuen . Klik på plustegnet ved siden af harddiske sektion, og registrere modelnumre .
2 .
Luk computeren ned , derefter genstarte den , og se efter " Tryk X for at indtaste Setup " besked . Tryk på den relevante tast for at indtaste din computers setup -mode . Hvis du har en Dell-computer denne nøgle bliver F12 -tasten, mens en HP-computer vil bruge F10-tasten .
3 .
Indtast setup mode, og bruge hardware menuen til at rulle til harddiske . Optag den model numrene på den setup skærmen .
4 .
Åbn sagen ved at fjerne de skruer på bagsiden og løfte sagen udløserhåndtag på toppen eller på siden af enheden . Du behøver kun at åbne kassen , hvis de foregående trin ikke virker Shine en lommelygte ind i computeren . lokalisere harddisken og kigge efter en mærkat på siden af drevet . Denne etiket skal svare til modellen antallet af drevet.


Previous:hvordan er POS -systemer adskiller sig fra kasseapparater ? Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change