hvordan man finder modelnummeret på en dvd / rw

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-23

DVD /RW drev er lavet af en bred vifte af producenter . Hver fabrikant tilbyder en anderledes bred vifte af funktioner og modeller . Hver af disse modeller bruger noget kendt som firmware . Firmware er software, der er indbygget i hardwaren i drevet og gør det muligt for drevet at kommunikere med en bred vifte af software applikationer . For at opdatere din firmware eller installere andet system opdateringer , skal du kende modelnummeret for din specifikke drev . Modelnummeret er angivet på etiketten af drev , men du skulle fjerne drevet fra din PC kabinet , for at se det . Heldigvis er der en nemmere måde at finde dit drev modelnummer uden at skulle åbne din computer

Du skal bruge: .
Windows-operativsystemet


1
<. br > Venstre -klik på " Start " menuen og vælg " Denne computer " fra højre side af menuen . Dette vil åbne op for "Denne Computer" mappen .
2 .
Find det drev, du ønsker at finde modelnummeret for , og højreklikke på ikonet . Vælg " Egenskaber " fra bunden af den viste menu . Drevet vil blive opført under " Enheder til flytbare medier " overskrift .
3 .
Venstre-klik på " Hardware " fanebladet på " Egenskaber " i menuen . Dette vil vise alle disk drev på din computer . Find drevet med den lille CD på ikonet . De anførte oplysninger til højre for denne ikon er modelnummeret for dit drev .


Previous:Forskellen mellem inkrementel & differential backups Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change