hvordan man finder ud af, hvor mange slots til ram jeg har

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-16

Læring , hvor mange RAM slots i computeren er nyttigt , især hvis du ønsker at opgradere den mængde RAM , du har . Du plejer ikke at knække åbne din computer for at finde ud af, hvor mange pinde af RAM din computer understøtter

Sådan finder du ud af hvor mange Slots til RAM Jeg Har


1 .
Access http://www. crucial. com .
2 .
Indtast de ønskede oplysninger ( fabrikant, produktlinjer og model ) i hukommelsen opgraderinger boks. Du kan finde disse oplysninger på klistermærker anbringes på din computer eller bærbare computer.
3 .
Klik på " Find det . " Dette vil tage dig til en side , der viser din computers systemoplysninger og kompatible dele .
4 .
Under " System Information " i venstre hånd boks vil opgive det antal RAM slots i computeren samt hvad slags RAM det tager , og den maksimale mængde RAM per slot .
5 .
Afgørende lister alle computere , der har været masse-produceret , men hvis du ikke kan finde din computer på listen, eller hvis du har en hjemme- bygget maskine , vil du nødt til at åbne computerens kabinet . På et tårn , skal du finde skruerne på bagsiden , der holder den side kabinettet på plads . Fjern skruerne , og træk forsigtigt side kabinettet ud af computeren . RAM slots vil alle vist sammen, de er ses med pindene af RAM, der skiller sig ud af dem , og klippene , der stadig ved den tomme slots . På en bærbar computer , se efter en lille firkantet symbol i bunden af enheden , det er her RAM er placeret . Løsn og fjern dækslet ud for dette symbol for manuelt at kontrollere , hvor mange RAM slots er der .

gode råd og advarsler


 • Nogle gange et produkt linje er ikke , hvad eller hvor du ville forvente det. For eksempel , hvis du søger oplysninger om en HP Pavilion ZV5000 produktet linie er " Pavilion Notebooks ", som let kan overses , når du søger gennem produktlinje menuen . Må ikke blive frustreret , hvis du ikke kan finde dit produkt linje med det samme . bare tage et par minutter på at læse en smule langsommere og tænke over eventuelle alternative måder din computer kan klassificeres
 • Vide , hvor mange RAM slots du har , er stor , men det vil ikke gøre noget godt , hvis du bruger den forkerte model RAM eller den rigtige model , men med alt for mange gigabyte . Læse så meget information som muligt --- det hele er der på resultatsiden --- hvis du ønsker at tilføje eller opgradere din RAM .
 • Hvis din computer er stadig under en fabrikant garanti , og du er ikke certificeret til at udføre computer reparationer eller opgraderinger , ikke åbne kabinettet for at kontrollere din RAM slots . Åbning af kabinettet vil annullere alle garantier , der gælder for din computer . Hvis din computer stadig er dækket af en garanti og skal åbnes , tage enheden til en certificeret professionel .


 • Previous:hvordan man kan afinstallere og geninstallere grafik pc drivere Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære   

  Kommentarer

  Code:
  change