hvordan man kan diagnosticere problemer med udskrivning på en computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-26

Hvis dit lokale eller netværksprinter oplever problemer , er det vigtigt for disse spørgsmål , der skal løses så hurtigt som muligt . En række af emner kan forårsage problemer med en printer , og den bedste måde at løse dem er at arbejde gennem dem et ad gangen . Fra at køre en testside for at kontrollere blækpatronerne , er det vigtigt at tage en systematisk tilgang til din printer problemer
1 .
Udskriv en testside fra printeren . Den nøjagtige procedure for at udskrive en testside varierer afhængigt af producenten , så det er en god idé at konsultere den brugervejledning, der fulgte med din printer . For de fleste HP Deskjet printere , kan du udskrive en testside blot ved at holde i afbryderknappen , indtil udskrivningen begynder .
2 .
Udskriv en testside fra computeren ved at logge på , klikke på " Start "og derefter " Indstillinger " og til sidst "Printere og faxenheder ". Højreklik på printeren , vælg " Egenskaber " fra menuen og klikke på " Udskriv testside . "
3 .
Udskift printerkablet hvis du kan udskrive en testside direkte fra printeren men ikke fra computeren . Fjern printerkablet fra både bagsiden af printeren og bagsiden af din computer , så solidt genindsætter kablet . Hvis printeren stadig ikke virker kablet kan være nødvendigt at blive udskiftet.
4 .
Kontroller blækpatronerne , hvis du ikke kan udskrive en testside direkte fra printeren . Løft topdækslet , skal du vente til blækpatronerne for at komme til midten og kig efter blækket indikatoren linje på patronen .


Previous:hvordan man kan sætte hukommelsen i en acer computer Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære 

Kommentarer

Code:
change