hvordan man kan finde specifikke hukommelse information på din computer

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-01

De nødvendige data , som programmerne i øjeblikket kører på din computer er gemt i RAM . RAM er en type af hurtige hukommelse , 30 til 70 gange hurtigere end din harddisk . Du er nødt til at kende de særlige kendetegn ved RAM på computeren , før du foretager nogen hukommelse opgradering. Den vigtigste egenskab ved RAM er dens type, størrelse og hastighed . Afhængigt af, hvordan gammel din computer , din RAM hukommelse er SDRAM , DDR eller en af efterfølgerne til DDR-DDR2 eller DDR3

Windows


1 .
Fik at www. cpuid. com /cpuz. php i din webbrowser og hente den sidste version af CPU-Z . Windows har ikke et hjælpeprogram , der giver detaljerede oplysninger om de RAM til stede i din computer . Dobbeltklik på den downloadede fil for at installere softwaren .
2 .
Gå til " Start " -menuen i nederste venstre hjørne af dit skrivebord . Klik på CPU-Z for at starte programmet . Gå til " SPD " fanen på toppen af vinduet
3
Skriv ned den første linje for den pågældende type hukommelse-. "Max båndbredde linje "for hastighed og af modul Size " for størrelsen af den memory stick i det pågældende slot .
4 .
Brug rullemenuen i øverste venstre hjørne af " SPD " fanen for at se, hvad memory sticks er til stede på første, anden , tredje og op til ottende slot .

Mac OS X


1 .
Åbn System Profile ved at gå til " Apple " Menu . Vælg " Om denne Mac . "
2 .
I det nye vindue , klik på " Mere info "for at åbne System Profile .
3 .

I venstre rude skal du vælge " Memory "for at vise alle RAM oplysninger . Størrelse , type og hastighed er den første , anden og tredje linje for hver hukommelsesmodul .

gode råd og advarsler


 • Dobbelt-eller triple -channel bundkort har normalt farve- matching hukommelsespladser at undgå forvirring. Med henblik på at opnå dobbelt-eller tredobbelt-kanal , skal du bruge memory stick med samme størrelse og hastighed .
 • Hukommelse hastighed kan være af PC2 6400 eller DDR2 800 sorter . Vær sikker på at vælge den rigtige hastighed , når de vælger en ny memory stick .
 • Hvis du tilføjer en memory stick , der har en hurtigere hastighed end den, der i øjeblikket er i din computer , vil systemet gashåndtaget hastigheden af de hurtigste modulet .
 • Nogle bundkort vil acceptere kun 2 GB hukommelse per slot . Vær sikker på at læse din manual for at undgå at købe sticks dit bundkort ikke vil acceptere .
 • Før du ændrer memory sticks , skal du sørge for at afbryde computeren fra stikkontakten og jorden selv ved at røre ved metal er tale om computeren .


 • Previous:hvordan man kan finde ud af min ram hukommelse Next:hvordan man kan vælge mellem en bærbar og stationære   

  Kommentarer

  Code:
  change